Mitre, da li je moguće?

Autor: Darko Mitrović
subota 13.06.2015.
22:03
Izvor: Sportske.net

Svi smo već videli loptu u mreži Danaca, ali...

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije znatno bolje je ušla u drugo poluvreme utakmice u Kopenhagenu, u odnosu na prvih 45 minuta.

Naš tim ima inicijativu, konačno se vidi i želja da se uradi nešto više, jer više nema šta da se čeka, a Danci od 13. minuta vode sa 1-0.

Tačno je, imali smo sreće u 33. minutu, kada je Vladimir Stojković odbranio penal Danijelu Ageru, ali koliko su samo sreće imali Danci početkom drugog poluvremena...

Slobodan udarac sa leve strane izveo je Aleksandar Kolarov, sjajno je to učinio, reklo bi se idealno, lopta je došla do Aleksandra Mitrovića koji je šutirao glavom sa šest metara, ali malo golman Šmajhel, a malo i prečka, spasili su Dance u toj situaciji.

Stopostotna prilika za naš tim nije iskorišćena...

Ako ste propustili, možete je pogledati OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezda u srcu!
Sunday, 14.06.2015
12:19

Ovaj Mitrovic kao da ne igra za Srbiju niko mu neda loptu,a momak poginu na terenu i nista,ja stvarno ne znam ko kaze da mi imamo najbolju odbranu na svetu,koju god sam utakmicu gledao bila je najgora...I da opet ono nadanje da ce ovaj put biti bolje da ce se vise potruditi da ce ovo da ce ono i opet na kraju jedno veliko nista od nasih ORLOVA,mada pre bih rekao Volova...

avatar
Dejan Božić
Saturday, 13.06.2015
23:30

Pa dokle više ljudi moji.. Svaki put se kao ponadam da će da grizu i kidaju, da daju 101% za svoju zemlju.. I svaki put se izbedačim. I što je najgore unapred znam šta će biti ali se uvek potajno nadam a verujem i većina ovde ako ne i svi.

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 13.06.2015
22:37

Da li je moguce da onakav napadac za 89 minuta dobije samo jedan upotrebljiv centarsut od Kolarova kad mu je odbranio Kasper i dva neupotrebljiva od Ivanovica??? A dobio je tolikobatina kao da je boksovao sa Majkom Tajsonom dok su svi ostali manekeni cuvali noge..

avatar
Carina
Saturday, 13.06.2015
22:35

Isforsiran preforsiran kao i Tosic, kao i Kolarov, mnogo me nerviraju, muka mi je dok gledam ovu sacicu fudbalera sto nam blamira grb.