Mitar o reprezentaciji - Dobri igrači, mlad selektor, šta nam još treba za plasman na EP?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.06.2019.
11:03
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Najbolji strelac našeg nacionalnog tima okrenut je obavezama u reprezentaciji u narednih osam dana.

Beta/Miloš Miškov/Ds
Beta/Miloš Miškov/Ds

Povezane vesti

''Orlove'' najpre 7. juna očekuje gostovanje u Ukrajini, a tri dana kasnije igramo prvi meč na svom terenu od početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, kada će nam rival biti selekcija Litvanije.

Podsetimo, Srbija je na startu kao gost remizirala sa Portugalom, 1:1.

Junski reprezentativni termin nije omiljen kod igrača, jer svi jedva čekaju odmor posle napornih sezona, ali Aleksandar Mitrović uverava da to neće biti veliki problem kada je Krstajićev tim u pitanju.

''Jeste kraj sezone i jeste da smo svi iscrpljeni, ali smo za reprezentaciju uvek svi spremni. Reprezentacija je uvek čast i zadovoljstvo. Imamo kvalitet, dobre igrače, mladog selektora. Dobro smo počeli kvalifikacije i nadam se da ćemo tako i da ih nastavimo'', izjavio je Mitrović.

Napadač Fulama očekuje obe pobede u predstojećim mečevima, što bi Srbiju značajno približilo plasmanu na Evropsko prvenstvo, prvi put posle dve decenije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.06.2019
11:11

Mlad selektor, ali, ne i dobar:-) Za plasman na EP nam treba da budemo medju prva na tabeli, a da bismo tamo nesto mogli da uradimo, trebace nam mnogo i znanja i srece, a pre svega mudrosti sto znaci novi ljudi na celu Saveza, strucan selektor koji ce zavesti red i narediti da zaigramo u istoj formaciji u svim selekcijama od seniorske pa sve do one najmladje, a sve po ugledu na Bugermenove metode. Taj selektor bi morao i da se ponasa i da dela kao covek od integriteta i poverenja i da pozove Gajica, Subotica, Gudelja, Sulejmanija i ekipu, ali, i da se zalozi za oprostajne za Stojkovica i Ivanovica, a sa njima moze i Dule Tosic koji je svojevremeno dosta rizikovao da bi igrao za nas, a to se ocigledno zaboravlja. Na kraju, ne najmanje bitno, vratite plave dresove!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 02.06.2019
19:40

* medju prva dva (na tabeli)