Mitar neće o transferu, hoće da napravi nešto veliko sa reprezentacijom!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 28.05.2018.
23:58
Izvor: Beta

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović rekao je danas da je prvi cilj njegove ekipe na Svetskm prvenstvu u Rusiji da prodje grupu.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović rekao je danas da je prvi cilj njegove ekipe na Svetskm prvenstvu u Rusiji da prodje grupu.

"Za početak bi veliki uspeh bio da se prodje grupa, to bi bio veliki uspeh i to je prvi cilj. Posle toga je po jedna utakmica, sve je moguće", rekao je Mitrović novinarima u Staroj Pazovi.

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se danas u Staroj Pazovi na početku priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Reprezentacija Srbije će u Pazovi boraviti do 2. juna, kada će otputovati na sedmodnevne pripreme u Austriju. Tamo će igrati dve prijateljske utakmice, obe u Gracu, a protivnici će 4. juna biti Čile i pet dana kasnije Bolivija, posle čega će se preseliti u Kaljiningrad, koji će joj biti baza.

Na svetskom šampionatu će igrati u Grupi E sa Kostarikom, Švajcarskom i Brazilom.

Srbija od osamostaljenja čeka plasman u osminu finala.

"Mi hoćemo da igramo našu igru, da predstavimo našu zemlju na najbolji mogući način, da učinimo ljude ponosnim i da svi uživaju i da navijaju za nas. Sigurno da postoji pritisak, ali to je pozitivan pritisak. Želja svih nas je da igramo dobar fudbal i da doguramo što je dalje moguće, a videćemo dokle će to biti", rekao je Mitrović.

Upiran sa ima li u glavi koliko bi golova moglo da bude na njegovom kontu u Rusiji, Mirtović je kazao: "Najbitnije da ekipa igra dobro, ako ekipa igra dobro i ja ću davati golove. Uz rezultat doći će golove".

Na pitanje da li ćemo i u Rusiji slušati pesmicu navijača Njukasla i Fulama posvećenu njemu ("Mitro's on fire"), Mitrović je uz osmeh odgovorio: "Nadam se".

Mitrović, koji je u subotu sa Fulamom izborio plasman u Premijer ligu, sa tribina je posmatrao prvi trening. Napadač Srbije je dodao da će imati vremena da se odmori.

"Odradio sam sve u klubu, sve se lepo završilo, sve je kako treba, sad je reprezentacija prioritet i da se fokusiramo na pripreme na Svetsko prvenstvo", rekao je on.

Upitan da li je sa trenerom Slavišom Jokanovićem razgovarao o budućnosti u Fulamu, Mitrović je rekao da je su stigli samo da se "izljube i pozdrave".

"Čućemo se sigurno u narednom periodu, ništa nismo konkretno pričali. Ne bih sad da pričam o tome, želim da budem fokusiran na reprezentaciju, da dobro odradimo posao, da napravimo nešto veliko... Imam ljude koji se brinu o mojoj karijeri", rekao je Mitrović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JAKOBREEE
Tuesday, 29.05.2018
07:06

Mi mozemo da napravimo nesto veliko kao sto je Grcka napravila na evropskom u Portugalu...a to je da se nabijemo u defanzivu..igramo ko Severna Irska na Mitra 90 minuta i da se molimo za 0:0 da ovima sto igraju protiv nas nece lopta u gol nikako ( kao sto Hjuston nocas sutirai trojke 0 od 25 zaredom ) a u napad ako gurnemo jedan gurnemo! Takoreci da odemo u finale sa gol razlikom 3:2 na celom prvenstvu :) Da je moguce, moguce je..Grci dokazali...da je realno..hmmmmm videcemo :)