"Mitar, Mesi ili Ronaldo...", ponuda odbijena!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.11.2017.
08:31
Izvor: Sportske.net

Evo kako stoje stvari oko Aleksandra Mitrovića.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Ivica Iliev je kako smo i pisali, rekao je da je ideja o povratku Aleksandra Mitrovića na pozajmicu nerealna.

"Za nas je to isto kao da dovedemo Mesija ili Ronalda, moramo da budemo realniji", rekao je direktor Partizana.

Njukaslovi navijači su očajni zbog Benitezovog stava da forsira zemljaka Hozelua, ali Rafa ostaje pri svome.

"Svrake" su ponudile Mitrovića kao kusur za napadača Bešiktaša Tosuna, želeli da uz 10 miliona evra u Tursku pošalju Mitrovića, ali od toga nema ništa.

Kako saznaje jutros turska štampa, Bešiktaš i ne razmatra ponudu, ne žele da prodaju Tosuna Njukaslu, čekaju ponudu nekog većeg kluba, a i nije im potreban Mitrović.

Srbinu sada ostaje, kako saznajemo da insistira na pozajmici, ali Benitez mu neće uslišiti želju ako ne dovede zamenu. Transfer budžet je mali, pa u ovoj situaciju Njukasl jedino može da pokuša sa nekom pozajmicom, ali je to malo verovatna solucija.

Mitrović će verovatno igrati protiv VBA večeras ali ne može da očekuje da bude standardan, Benitez je ponovio da veruje Hoseluu i Gejlu, Srbin će protiv "Begisa" dobiti šansu kako bi se nosio sa snažnom i jakom odbranom rivala. Njukasl je u seriji od četiri poraza, borba za opstanak je izvesna ako se ozbiljno ne pojačaju, za šta, ponovimo nemaju novca.

Majk Ešli prodaje klub, pa je sada vakuum što otežava situaciju.

Bilo kako bilo, puca preko Mitrovićevih leđa, on je očajan želi da igra, pre svega zbog Mundijala...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan K.
Tuesday, 28.11.2017
14:30

pa sigurno je bolji od ovog Spanca Hozelua.. Rezultati govore najbolje..

avatar
Вук
Tuesday, 28.11.2017
12:58

Човјек је очајан, пренадувана прича око њега. ЈСЛ је за њега премија. Чак ни ту без намјештених утакмица не би био међу најбољих 5 стријелаца.

avatar
Dača
Tuesday, 28.11.2017
15:55

Pričaš o Boaćiju?

avatar
Вук
Thursday, 30.11.2017
01:25

И за Боаћија је пренадувана прича, није он калибар за Челзи и сл. клубове. Али тако се продају играчи, тако менаџери узимају милионе. Мало медијске помпе и скаче цијена.

avatar
NikolaBuki
Tuesday, 28.11.2017
10:47

U pravu je benitez....mitrovic je panj

avatar
DR DRE
Tuesday, 28.11.2017
09:37

I nije bas toliko ocajan cim nije zeleo da ode iz kluba, a imao je za to i vise prilika od samo jedne. Neka pritisne malo upravu. Dovedi(te) Stojiljkovica ili onog iz Kairata (istice mu ugovor sada za mesec dana), najmanje jedan napadac nam treba!

avatar
AlexPFC
Tuesday, 28.11.2017
17:33

Pitanje je koliko je taj Gerard Gohou uopšte i bio realna meta Ilieva. Njega su pominjali novinari kao potencijalno pojačanje (i to ne na svim portalima). Na samom kraju letnjeg prelaznog roka, Ivica je pominjao 2 pojačanja. Za prvo pojačanje je tvrdio da je izvesno i skoro gotova stvar i na kraju se ispostavilo da je u pitanju bio Ožegović. Što se drugog tiče, naglasio je da će dati sve od sebe da tog igrača dovede ako ne na leto, onda makar na zimu. To drugo potencijalno pojačanje ispostavilo se bio je Raća. Ovo pišem zato što se u tom periodu mislilo i želelo da je jedno od tih pojačanja baš ovaj iz Kairata. Inače, njemu ističe ugovor 31.12. ali ne verujem da bismo bili spremni da mu platimo koliko traži. Mislim da mu je plata u Kairatu blizu milion ali nisam siguran, mada za nas sve preko 450.000 je previše. Nama treba neko jeftiniji, po mogućstvu na sezonskom sniženju :)

avatar
DR DRE
Wednesday, 29.11.2017
08:58

Verovatno je tako kako si napisao, a to nije dovoljno za borbu na sva tri fronta imajuci u vidu kako smo stajali i koga (vise) (ni)smo imali pred kraj prelaznog roka. Sa takvim razmisljanjem, necemo daleko dogurati, znam da pises iz najbolje namere, ali nije dobro, ne zelim da se ogranicavamo na taj nacin...