Mitar ima poruku za Tadića: "Uključi navigaciju i pakuj!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.11.2016.
14:35
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Napadač Njukasla i srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović priznao je da se oseća sjajno i da je spreman za duel sa Velsom, a imao je interesantnu poruku za prvog pakera "Orlova".

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Bivši fudbaler Partizana Aleksandar Mitrović govorio je danas u Staroj Pazovi o predstojećem susretu kvalifikacija za Mundijal u Rusiji koji će reprezentacija Srbije odigrati u subotu sa Velsom.

"Orlovi" izlaze na megdan selekciji Velsa kao vodeća reprezentacija u kvalifikacionoj Grupi D, a Aleksandar Mitrović smatra da se u Kardifu ne treba zadovoljiti bodom.

"Mislim da imamo ekipu koja u Velsu može da pobedi. Probaćemo to da uradimo. Cilj su nam svakako tri boda. Ako budemo igrali kao tim i ako odradimo ono što selektor od nas bude tražio, ne bi trebalo da bude problema" kazao je napadač Njukasla.

Kao jedan od reprezentativaca koji ima iskustvo igranja u Premijer ligi Aleksandar Mitrović tvrdi da selekciju Velsa ne čini samo Geret Bejl već da "Zmajevi" poseduju još nekoliko sjajnih individualaca.

"Vels nije samo Bejl, imaju dosta dobrih igrača, imaju kvalitet. Treba jako obratiti pažnju na Alena i Remzija" dodao je Mitar.

Komentarišući svoju trenutnu formu Aleksandar Mitrović je izjavio da se oseća spremnim, a imao je poruku i za prvog pakera reprezentacije Dušana Tadića.

"Odlično se osećam, u dobroj sam formi. Nadam se da ću nastaviti tako i da ću dobrom igrom pomoći reprezentaciji u Velsu" rekao je Mitrović i dodao,

"Tadić je veliki majstor, i stvarno je lakoća igrati pored njega. Samo neka uključi navigaciju za meč u Kardifu i neka pakuje lopte kako samo on zna" uz osmeh je poručio Aleksandar Mitrović.

"Orlovi" put Kardifa kreću u petak kada će odraditi i poslednji trening pred meč koji je zakazan za subotu od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke