Mitar dobio pohvalu iz Zvezde! A hoće li crveno-beli dobiti još jednog reprezentativca pred Mundijal?

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.04.2018.
11:35
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Njegove igre i golovi, pogotovo u dresu reprezentacije, nisu ostavili ravnodušnim ni pojedine igrače Zvezde.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Kako se bliži početak Svetskog prvenstva u Rusiji, ljubitelji fudbala u našoj zemlji su sve više radoznali u vezi sa izborom igrača koje će selektor Mladen Krstajić povesti u Rusiju u junu.

Jedno od pitanja koje je možda i najzanimljivije javnosti, odnosi se na izbor napadača. Aleksandar Mitrović je već neprikosnoven, za sada mu je najveći konkurent Aleksandar Prijović iz PAOK-a, ali se sve ozbljnije nameće i Luka Jović koji ove sezone odlično igra i u Ajntrahtu, ali i u našoj mladoj reprezentaciji.

Pomalo stidljivo, pozivu u nacionalni tim se nada i prvi strelac Crvene zvezde i Superlige Aleksandar Pešić, koji je sa dva pogotka proteklog vikenda u Lučanima stigao do brojke od 21 prvenstvenog gola ove sezone.

Na tu temu Pešić je progovorio u izjavi za ''Žurnal'', a tu priliku iskoristio je i da uputi pohvale napadaču Fulama Aleksandru Mitroviću, najboljem strelcu našeg nacionalnog tima.

''Mitrović je sjajan igrač, klasa! Boriću se da igram što bolje, pa ako stigne poziv selektora, to je ogromna čast. Svi sanjamo da igramo za reprezentaciju'', istakao je Pešić.

Utakmicom protiv Mladosti nagovestio je da je golgeterska kriza na početku drugog dela sezone prošlost, a protiv Zemuna će imati priliku to i da potvrdi u četvrtak na ''Marakani''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bianconeri Belgrado
Tuesday, 03.04.2018
15:33

Ne treba njemu pohvala ni od zvezde ni od Pesica.

avatar
Silent
Tuesday, 03.04.2018
13:09

Pesic je za sve doktor

avatar
Diskretni heroj
Tuesday, 03.04.2018
12:19

Mitrovic , Jovic i Prijovic od napadaca dolaze u obzir.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Tuesday, 03.04.2018
11:37

Jovic, Djurdjevic, Pesic i Skuletic (ne i Stojiljkovic) zasluzuju da budu isprobani pre odlaska u Rusiju- bar jedan ili dvojica od njih cetvorice.