"Mister" na treningu Rada - O srpskom fudbalu, Zvezdinom lošem putu, reprezentaciji...

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 08.07.2017.
13:58
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Radomir Antić je posetio fudbalere Rada, a pričao je o Gordanu Petriću, sistemu takmičenja u Superligi, reprezentaciji, našim klubovima u Evropi...

screenshot: Youtube
screenshot: Youtube

Povezane vesti

Veoma poznato, svetsko lice na treningu Rada.

Radi se o Radomiru Antiću, nekadašnjem selektoru reprezentacije Srbije i bivšem treneru Real Madrida, Barselone i Atletiko Madrida.

O razlozima njegove posete fudbalerima Rada, Antić je rekao da je došao da pozdravi Gordana Petrića.

"Pre svega da pozdravim Gordana Petrića i da mu poželim sve najbolje u novoj sezoni. Radi se o čoveku koji je posvećen fudbalu", rekao je Radomir Antić.

Nisu mu se svideli rezultati Vojvodine, Mladosti i Crvene zvezde, sveukupno u Evropi.

"Rezultati pozivaju na razmišljanje, našim klubovima bi ulazak u lige u Evropi značilo dosta. Sve ove pripreme bez pravih utakmica, pravih turnira, ne znače mnogo", istakao je Antić, a zatim je dodao da su ekipe bez prave forme nakon završetka priprema.

"Ekipe su bez autoriteta i prave forme. Isto će očekivati i Partizan, sa livada Slovenije će na evropsku utakmicu. Morali bismo da se pozabavimo time i sistemom takmičenja, videli smo i da je Zvezda u prvoj utakmici igrala sa pet stranaca, ako je to put koji su izabrali, mislim da to nije pravi put", istakao je on.

Neizbežna tema je i reprezentacija Srbije, Radomir Antić je neko ko je realan i ko spušta loptu na zemlju ovog puta.

"Svakako bi bila veliki uspeh da se ode na SP, ali ne postoji povratna komunikacija između mladih selekcija i seniorske. Ako seniorska reprezentacija igra sa 5 igrača u odbrani, a mlada igra u drugoj formaciji, ne znam koliko je to put koji nas vodi ka uspehu", rekao je Antić.

Uostalom, pogledajte i čitav intervju našeg proslavljenog stručnjaka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Sunday, 09.07.2017
11:15

Ko je on i koju funkciju ima u FSS ili srpskom fudbalu da moze da prica o Zvezdi. Ili se on samo reklamira preko srpske Institucije.

avatar
R E V O L T
Saturday, 08.07.2017
22:23

Mare, Antic nije bio na klupi protiv Slovenije, trebao bi da znas da ga je tada Kunovac menjao...

avatar
Anderton
Saturday, 08.07.2017
18:35

Uz svo poštovanje Antiću, mogli bi on Golac i još neki da malo zasučete rukave i radite negde bar kao savetnici. Materijalno su obezbeđeni, onako malo iz altruizma. Nama svi stariji treneri ne rade, nekoliko ih je u inostranstvu, a u Srbiji su polaznici Bata Đorinog kursa. Još smo mi i dobri..

avatar
rivarinho
Saturday, 08.07.2017
21:15

Oni upravo to i rade, savetuju, kritikuju, mudruju, seru...nema tu puno veze s mozgom, samo zelja za senzacionalizmom. Praznina.

avatar
staljin
Saturday, 08.07.2017
17:46

Da li je Mister naplatio dug , od FSS i njegovog ortaka Toleta ?

avatar
Fejs str Hehe sport
Saturday, 08.07.2017
16:04

Svaka mu je ka u Njegosa.

avatar
Saturday, 08.07.2017
15:37

ma sta ce tu neki Radomir Antic koji je vodio neki Real , Barsu i Atletiko da prica o Zvezdi ? ... pa valjda se zna da je Terziceva politika sveto pismo i da njegovi sledbenici gutaju njegova saopstenja kao curka kukuruz ... dokle ce vise ovakvi da nam pricaju protiv stubova srBstva i Terzoslavlja ?

avatar
Old_school
Saturday, 08.07.2017
19:12

Uvek se iznenadim koliko glup komentar ostavis. Svaki put sebe prevazidjes.

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Saturday, 08.07.2017
20:39

Radomir Antic je jedan od najvecih trenera a ti si jedan obican trol koji nema svoj zivot

avatar
Saturday, 08.07.2017
15:03

Zašto niko ne sluša ovog čoveka?!On je pravi izbor za selektora!!!Ako već neće njega za selektora onda nek se barem posavetuju sa njim,može se od njega mnogo naučiti.U ovom intervjuu svaka mu je na mestu.Naročito je ubo s ovim za reprezentacije,gde se u 3 reprezentacije forsiraju 3 različite formacije.

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 08.07.2017
17:48

Nece ga niko zato sto je posten i bez dlake na jeziku. Antara ima svoje principe i nece da se povinuje menadzerima i Kokezi da gura neke igrace da bi im nabio cenu.

avatar
Nicklas Bendtner
Sunday, 09.07.2017
08:26

Old school po vasem I Kokeza gura iste kao i Tole, samo ne znam kako.

avatar
Old_school
Saturday, 08.07.2017
19:13

Pa on je otisao zbog Toleta a ne Kokeze. A znamo koga je Tole gurao...

avatar
Amar Zornic
Saturday, 08.07.2017
14:47

Jedan jedini trener za mene , nikad necu zaboraviti njegovu Srbiju nStojken-Bane,Vidic,Subotic(lukovic),Kolarovn- Stankovic, Milijasn- Krasic, Lane n- Pantela i brat Zigara nZa ovo izmedju mlade i seniorske repke se apsolutno slazem , pa npr Nemci u svim reprezentativnim kategorijama igraju u 4-2-3-1 a kod nas svaka generacija nesto svoje

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Saturday, 08.07.2017
15:41
avatar
riquelme
Saturday, 08.07.2017
15:48

Imas jednu gresku. A to je bilo za svaku pohvalu Antari. Zamenio je Kolarova Obradovicem bez puno objasnjavanja i dan danas se vidi zasto je to uradio. Ali steta sto je Tole racunao na pare od prolaza grupe sto je bilo smradovski. Bez obzira na jacinu grupe. Posle je sve bilo busenje i umanjivanje tadasnjih rezultata. Ko zna sta bi napravio da je ostao jos par godina. Mozda bi bili gde je i Hrvatska. A tek sta bi napravio sa ovima sto nadolaze. Mislim na ove zlatne orlice... Ma covek je Del Boske iz Srbije. Steta sto se farba, to mu ne treba! To je jedina zamerka. :)