Mišljenje navijača - Ko mora imati mesta u startnoj postavi u Rusiji (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 14.11.2017.
14:07
Izvor: Sportske.net

Evo nekih tvitova nakon utakmice Južne Koreje i Srbije.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je danas uspela da remizira protiv reprezentacije Južne Koreje u gostima u Ulsanu, i sa skorom od jedne pobede i jednim nerešenim rezultatom se vraća u Evropu sa azijske turneje.

Naša reprezentacija je danas igrala solidno, imala je prilika za pobedu, ali su i domaći preko Sona dosta pretili, pa je remi možda i najrealniji ishod i pored diskutabilno dosuđenog penala za domaće u 62. minutu meča.

Evo nekih utisaka navijača nakon utakmice, posebno se ističe dobra igra Sergeja Milinković-Savića i Adema Ljajića koji su kreirali dosta šansi za naš tim i koji su izveli sjajnu akciju u 59. minutu kada smo poveli sa 1:0.

Pored njih, isticali su se danas i Grujić, Živković i golman Dmitrović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mmmm
Tuesday, 14.11.2017
17:49

Mozda cak ovaj Krstaja napravi ok atmosferu u reprezentaciji sto ce mozda biti dovoljno da se ne obrukamo na Svetskom ... videcemo zreb kakav ce da bude ... Danas navijam za bracu Irce :)

avatar
chaki
Tuesday, 14.11.2017
16:30

Zivkovic nemoze prvu kad u benfici nemoze da se izbori,za izmenu ok... Sergej naravno da mora da igra bez razmišljanja

avatar
DR DRE
Tuesday, 14.11.2017
16:26

Stojkovic, Rajkovic, Dmitrovic/Jovanovic- Basta/Gajic (idealno bi bilo kad bi u Rusiju krenula obojica, ali tesko da cemo se i Rukavine osloboditi, a kamoli obojicu privoleti), Ivanovic, Veljkovic, Spajic, Tosic ili Maksimovic/ Nastasic ili Maksimovic/Tosic ili Nastasic, Kolarov, Obradovic ili Antonov- Maksimovic, Gudelj, Matic, Radoja- Zivkovic, Sulejmani, Milinkovic-Savic, Tadic, Ljajic, Gacinovic/Radonjic- Prijovic, Mitrovic/Jovic. Nema mesta za promene:-D

avatar
DR DRE
Tuesday, 14.11.2017
16:20

Po mom misljenju, Kolarov (vise zbog slabe konkurencije, nikako mi on ne lezi kao bek, narocito ne kad igramo sa cetvoricom u liniji, ali, dobro, necu ni da se zalim na to Hahaha), Matic, Zivkovic, SMS i Ljajic su jedini koji imaju sigurno mesto u timu. Stojkovic ima ozbiljnu konkurenciju u ovoj dvojici, a desni bek, stoperi, tzv. -osmica- tj. taj Maticev -parnjak- i spic su velika nepoznanica, PREVELIKA na samo sedam meseci do SP... P.S. Svaki nas sledeci mec u kojem budemo gledali Rukavinu, Vukovica, Milivojevica, Tadica i Kostica u prvoj postavi, predstavlja novi AUTOGOL, mozda i nenadoknadivu stetu...

avatar
DR DRE
Tuesday, 14.11.2017
16:12
avatar
DR DRE
Tuesday, 14.11.2017
16:12

Pa i jesmo ovo reprezentacija Severne Koreje, ali njene evropske verzije:-D

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 14.11.2017
16:10

Tadic na svetskom na klupi ako ne digne mnogo formu a Kostic tesko da ce u 23.