Miško brani "Orlove": "Kao da su neuspešni vekovima..."

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.10.2017.
14:59
Izvor: Sportske.net

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražnatović poentirao je na Tviteru nakon plasmana fudbalske reprezentacije Srbije na Mundijal u Rusiji.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Naši najbolji fudbaleri obezbedili su direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji pošto su u ponedeljak na stadionu "Rajko Mitić" savladali Gruziju golom Aleksandra Prijovića.

Mediji su prethodnih dana pisali kako se Srbija plasirala na Mundijal posle osam godina čekanja, a takva konstrukcija se nikako nije svidela košarkaškom menadžeru Mišku Ražnatoviću.

Miško je na Tviteru napisao nešto što je apsolutno tačno jer je činjenica da su naši fudbaleri propustili jedno Svetsko prvenstvo od osamostaljenja zemlje, dok su Evropska prvenstva nešto drugo.

"Nestvarno je da svi govore da su fudbaleri na Svetskom prvenstvu posle osam godina, kao da su neuspešni vekovima, a zapravo su promašili samo jedno prvenstvo sveta!", napisao je Ražnatović putem Tvitera.

Srbija je pod tim imenom počela da se takmiči od 2006. godine i kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj.

Fudbalska reprezentacija Srbije od tog momenta nije igrala ni na jednom Evropskom prvenstvu, a bilo ih je tri, a propustila je jedan od dva Mundijala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 10.10.2017
21:30

Ko je on uopste i zasto je njegov tvit vazan?!

avatar
Čerek Republika Srps
Wednesday, 11.10.2017
06:00

Najjaci evropski (a i sire) menadzer. Ubedljivo. Cim je neko najveci i najjaci,u bilo cemu,njegov tvit je vazan. Ko si ti?

avatar
Igor Popovic1
Tuesday, 10.10.2017
16:53

al zato 5 evropska

avatar
Mangus
Tuesday, 10.10.2017
16:09

Budimo realni, mi nismo fudbalska reprezentacija. Tu smo cist prosek i malo iznad njega! Logicno je da cemo poneko prvenstvo propustiti. A i ako odemo, proci grupu je uspeh.