Mirosavljević: "Ponosni smo na 17 reprezentativaca"

Autor: Beta Beta
četvrtak 06.09.2018.
14:25
Izvor: Beta

Potpredsednik fudbalskog kluba Čukarički Nenad Mirosavljević rekao je danas da je taj klub ponosan što je 17 igrača dobilo pozive za razne reprezentativne selekcije tokom prvenstvene pauze.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

"Naravno da smo ponosni na tu činjenicu, kompletno na sve selekcije, nije mala stvar imati 17 reprezentativaca. To je samo znak da se u klubu odlično radi, da imamo kvalitetne igrače i da taj kvalitet izlazi na vrh kroz razne reprezentativne selekcije", rekao je Mirosavljević za klupski sajt.

Mirosavljević je naveo da je to veliko priznanje i za klub i za igrače.

"Svaki klub voli da ima reprezentativce, za svakog igrača je velika čast da igra za svoju selekciju, pod zastavom svoje države, a za nas sve zaposlene u Čukaričkom to je podsticaj i znak da radimo dobro", rekao je Mirosavljević.

Dvojica od tih 17 igrača su u seniorskoj selekciji. Darko Zorić i Boris Kopitović igraće za Crnu Goru u Ligi nacija protiv Rumunije i Litvanije.

"Igrama u klubu su se izborili za poziv u selekciju Crne Gore. Boris dugo igra na standardno visokom nivou, dok je Zorić kuburio sa povredama, ali je iz njih izašao jači, potvrda toga je poziv u reprezentaciju", rekao je Mirosavljević.

Za mladu reprezentaciju Srbije, u mečevima kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Makedonije i Rusije, igraće Miroslav Bogosavac i Miladin Stevanović.

Omladinska selekcija Srbije (do 19 godina) igraće na turniru "Stevan Ćele Vilotić", od 5. do 11. septembra, a Čukarički u toj selekciji ima četvoricu igrača - Dimitrija Kamenovića, Milutina Vidosavljevića, Slobodana Tedića i Andriju Fratrovića.

U mladjoj Omladinskoj selekciji (do 18 godina) su Konstantin Mićović, Stefan Radojičić i Goran Lončar, dok je u kadetskoj selekciji Srbije čak šestorica igrača ekipe s Banovog brda - Luka Nikolić, Aleksandar Kadijević, Mitar Ergelaš, Uroš Drezgić, Viktor Rogan i Mihajlo Baić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gvozdeni1997
Thursday, 06.09.2018
21:09

Veliki je uspeh imati toliko Reprezentativaca, a da nisi Zvezda ili Partizan, Svaka cast..