Mirosavljević: "Čukarički želi da se izbori za izlazak u Evropu"

Autor: Beta Beta
sreda 16.05.2018.
18:52
Izvor: Beta

Vršilac dužnosti trenera fudbalera Čukaričkog Nenad Mirosavljević rekao je danas da će njegova ekipa u poslednjem kolu Super lige Srbije protiv Vojvodine pokušati sezonu da završi na najbolji način.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog će u četvrtak od 19 časova dočekati Vojvodinu u 37. kolu Super lige Srbije.

"Posle ovih dešavanja koja su bila u prethodnih dana, pokušaćemo da na najbolji način privedemo prvenstvo kraju i pobedimo. Dokle god postoji teoretska šansa, mi ćemo da se nadamo da možemo da izborimo izlazak u Evropu. Ne zavisi sada sve od nas, moramo da se nadamo da će se i drugi rezultati poklopiti, ali trenutno gledamo samo u naše dvorište", rekao je Mirosavljević za klupski sajt.

Čukarički bi do trećeg mesta mogao u slučaju pobede nad Vojvodinom, ali i pod uslovom da Radnički iz Niša i Voždovac ne pobede u poslednjem kolu.

"Imamo izuzetan respekt prema Vojvodini, iako i oni ove sezone nisu pružali najbolje partije. Međutim, protiv Zvezde i Partizana su pokazali da imaju kvalitet, dobru ekipu i trenera. Očekujem jednu dobru prvenstvenu utakmicu za kraj", rekao je on.

"Brđani" su posle poraza od Napretka u 36. kolu ostali bez trenera, pošto je Nenad Lalatović sa klupskim čelnicima dogovorio sporazumni raskid ugovora. Ekipu će tako u duelu sa Vojvodinom voditi potpredsednik kluba Nenad Mirosavljević.

Na pitanje da li oseća tremu pred debi u trenerskom poslu, Mirosavljević je odgovorio da nema tremu.

"Bio sam jednom u ovakvoj poziciji, a faktički sam stalno na treninzima već dve godine. Možda je tu neka pozitivna, ali to je, naravno, dobro", zaključio je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke