Mirne mreže u Humskoj - Partizan posle prekida mogao do vođstva!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.09.2016.
18:50
Izvor: Sportske.net

Dve najbolje prilike u prvom poluvremena 152. "večitog" derbija imao je domaćin, a interesantno je da su oba udarca usledila posle prekida.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Prvo poluvreme 152. "večitog" derbija koji se igra u okviru 9. kola Superlige završeno je bez golova, a kako i nije bilo stopostotnih šansi nije ni čudo što su mreže mirovale.

Fudbaleri Partizana prepustili su gostima posed lopte ali su tokom prvih 45 minuta imali bolje šanse od Crvene zvezde.

Mora se reći da su najbolje prilike u prvom delu usledile posle prekida u 12. i 27. minutu kada je Partizan ugrozio gol mladog Filipa Manojlovića.

Brazilac Leonardo pokušao je u 12. minutu direktno iz slobodnog udarca ali je pogodio spoljni deo mreže, dok je 15 minuta kasnije Jevtović izveo prekid, a Leonardo asistirao Urošu Đurđeviću.

Bila je to uigrana akcija crno-belih posle koje se Leonardo izvukao na ivicu šesnaesterca i asistirao Đurđeviću koji se pojavio po desnoj strani. Na žalost "Grobara", mladi reprezentativac Srbije tukao je pored gola.

Recimo i to da je Zvezdina najbolja prilika u prvom delu bio lukav udarac Slavoljuba Srnića koji je Filip Kljajić uspeo da ukroti.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZubA
Saturday, 17.09.2016
19:10

Zasto vama ne brani ovaj iz Cuke sto je dosao ? Kako bese, Stojanovic ? Realno bolji je od Kljajica, a ovaj Vulicevic kao da nikada u zivotu nije uputio centarsut 😂

avatar
MAX-BET Tips
Saturday, 17.09.2016
18:56
avatar
Contelar
Saturday, 17.09.2016
18:54

je*ite se fudbaleri. Ovo sto vi igrate se ne zove fudbal. Partizan kao da vodi 10:0, slepac vidi da Mihajlovic ne moze trenutno igra ni u Podunavcu.