Mirkovićeva "četvorka" za jesenji Partizan!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 13.12.2018.
15:03
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana se oglasio pred poslednju utakmicu u polusezoni.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizan lagano privodi kraju ovaj deo sezone. Sutra od 18 časova dočekuje Mačvu, očekuje i treću vezanu pobedu bez primljenog gola.

"Poslednja utakmica u polusezoni. Mačva je čvrsta, borbena ekipa, često igra na granici dozvoljenog. Čeka nas težak zadatak, a vidim da prognoza vremenska za sutra nije najidealnija", rekao je Zoran Mirković na današnjoj konferenciji za novinare.

Govorio je i o zdravstvenom stanju svojih igrača, istakao je da ne može da računa samo na jednog.

"Očekuje nas teška utakmica. Marko Janković je jedini van stroja, njega čega operacija u Minhenu za par dana, svi ostali su u stroju", rekao je Mirković.  

Da li je Rad na Banjici model kako bi ekipa trebalo da igra?

"Na Banjici je bila dobra utakmica, bilo je dobrih i pre te sa Radom, tako bi trebalo da igramo. Kad se da gol na vreme, pa i drugi, sve je lakše. Fudbal je živa stvar, može da ode u drugom pravcu. Sa Mačvom isto tražim da postignu gol na vreme", rekao je Mirković.

Mirković je rekao da je ekipa umorna, ali da to neće uticati na motivaciju.

"Svi smo malo umorni, odigralo se dosta utakmica u ovih pet meseci. To je vidno po povredama koje su bile u poslednjih par nedelja. Nešto je bilo i zbog zamora, a nešto i zbog udaraca. Nema više ili manje motivacije zbog pauze, mi imamo obavezu da odigramo maksimalno", rekao je on.

Sumiranje jeseni od 1 do 5?

"Recimo, 4. Jeste visoka ocena, vrlo dobra. Prvo, došao sam u jednom teškom momentu, nefudbalsom, završene su pripreme, počelo je prvenstvo. Znamo koliki put smo prešli, znamo šta je trebalo da imamo za neke stvari. Zbog ritma utakmica više smo se bavili nekim korekcijama i datom momentu. Tako da kad krenete u takvom momentu, a na celom tom putu bilo je dosta dobrih utakmica. Sigurno da je bilo i loših perioda, kada smo gubili bodove, da ne kažem prosipali u poslednjih 10-15 minuta. Nekako ceo taj put i hronologija kako smo išli, ne mogu da budem nezadovoljan. Igrači su u takvim utakmicama pokazali i karakter i kvalitet", rekao je Mirković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 13.12.2018
20:52

Volio bi da vidim sta je tu prolazno, Boze, koja degradacija renomea, nezna se sta je gore, igraci, igra, uprava ..., nema tu srece dok se ne pogleda istini o oci i ne krene u borbu protiv zla...

avatar
Душан Терић
Thursday, 13.12.2018
20:09

Vi ste svi skupa jedinica. Kada ispadnes iz evrope provuces seta kroz kup i budes treci na tabeli i das sebi cetvorku je cist bezobrazluk ili neznanje.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 13.12.2018
18:07

Nikad ti neces biti dobar trener uverices se I sam

avatar
Momcilo Stojanovic
Thursday, 13.12.2018
18:01

Za svakog ko voli Partizan i malo se razume u fudbal i zna kako ovaj klub treba da igra ocena je nepralazna.Ovo je Bata dobio puškicu od Uprave,a sam neka se priseti svojih izjava nakon mečeva i kada je iskreno govorio ,a sada izgleda da su mu utisci izbledeli,ali ima i nas koji verujemo svojim očima i ušima.Naravno,ne okrivljujem Batu za takva izdanja,jer nije selektirao i pripremao tim,ali ovakva izjava ne miriše na dobro,teško da će biti pojačanja,a neophodna je ozbiljna rekonstrukcija tima.Možda se Mirković uplašio takvog zadatka ili nema kapacitet da se u tako nešto upusti,u svakom slučaju od ovog što ima neće biti dobre pite.

avatar
DekiStankovic5
Thursday, 13.12.2018
17:22

Covek ima visoko misljenje o sebi :D

avatar
ISTINA BOLI
Thursday, 13.12.2018
16:10

Nisam citao,na sudije misli?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 13.12.2018
16:06

Mozda cetvorka za njegov rad jer nije tu bio od pocetka ili recimo 3 na 4, eventualno 4 na 3, sve ukupno to tesko da moze da bude iznad proseka.