Mirkovićev pun pogodak? A mnogi su sumnjali...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.09.2018.
23:49
Izvor: Sportske.net

Derbi je pokazao koliko vredi.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Posle dolaska Zorana Mirkovića na klupu Partizana umesto Miroslava Đukića, navijači crno-belih očekivali i više novih pojačanja do kraja letnjeg prelaznog roka, ali umesto toga, u Humsku je stigao samo reprezentativac Crne Gore Aleksandar Šćekić.

Na Mirkovićevo insistiranje.

Njih dvojica se odranije odlično poznaju, pošto su sarađivali u reprezentaciji Crne Gore i jasno je da je još tada Mirković stekao veliko poverenje u snažnog vezistu.

Mnogi su do sinoć sumnjali u taj Mirkovićev izbor i pitali se zbog čega je Šćekić od dolaska u Partizan ekspresno dobio veliku minutažu, zbog čega više ne igra ''Lola'' Smiljanić, ali sve te sumnje ovaj momak je razvejao partijom u 158. večitom derbiju.

Odigrao je gotovo bez greške, dominirao je na sredini terena, dobijao vazdušne duele, sjajno se kretao i potvrdio zbog čega je doveden.

Utisak je da je njegov period prilagođavanja na novu sredinu završen, da se na pravi način uklopio u ekipu i u nastavku sezone mogao bi mnogo da donese crno-belima. A da bi se taj utisak i potvrdio, Šćekić će morati slične partije da pruža u kointinuitetu, baš kao i kompletna ekipa Partizana ukoliko želi da ostane u trci za duplu krunu.

Scekic

Narednu utakmicu crno-beli igraju već u sredu od 15 časova u 1/16 finala Kupa Srbije, kada će gostovati trećeligašu Kolubari iz Lazarevca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dejavu
Tuesday, 25.09.2018
10:18

Kao i većini, Šćekić mi se nije svideo jer je drastično odudarao od ostatka tima. U derbiju nije bio slab ali nisu ni ostali. Najviše zbog indolentnog pristupa utakmici skoro svih komšinicinih igrača.Pa opet ni to nismo iskoristili. Ja ne sporim da i od njega može da se izvuče korist po ekipu kao i od svakog igrača. Pa evo ja i dan danas mislim da je Suma uz drugačijeg trenera od Štitarskog genija, mogao i ovde kao u Slovačkoj,da bude igrač lige. Ali ne preterujmo posle jedne utakmice. Bata je položio maturski ali protiv baš slabe Zvezde.Još puno rada trebs da Partizan stigne bar do nivoa kod Nikolića. Do januara kako-tako, a onda obavezan remont pozadi i u veznom redu, a ni jedan dodatni napadač makar nivoa Rikarda, apsolutno ne bi bio na odmet. Ne treba zaboraviti da ce u januaru, zbog budžeta, morati neko od boljih da se proda - vrlo verovatno Janković, a moguće je i da krenu ponude oko naknadnog otkupa ugovora Markovića...

avatar
Old_school
Tuesday, 25.09.2018
08:41

Eh ti nasi hvalospevi. Polako. Decko je osim 18 faulova pokazao nista. Borbenost. Takvih u ligi ima na stotine. Driblinga, preciznih pasova, na prste jedne ruke. Poredimo ga npr sa Duljajem, pa se vidi svetlosna godina. Sreca opet sto je Zvezda igrala sa istrosenim zv nakon LS. Inace bi taj zmaj.od Cetinja vec bio u busu za Zetu.

avatar
magister
Tuesday, 25.09.2018
01:34

Istina je da je odigrao odličan meč, ali i nekoliko slabih pre toga. Bilo bi dobro da ovakve igre postanu uobičajene.

avatar
Pipo Inzagi
Tuesday, 25.09.2018
00:25

Nemoguće da ovaj čovek nije dobio karton za zbirne prekršaje,nijedan nije bio preterano grub ali ih je bilo mnogo....antipropaganda fudbala....