Mirković u dve reči opisao Partizanovu trenutnu situaciju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.03.2019.
20:33
Izvor: Sportske.net

Strateg crno-belih izgovorio je jednu reč dva puta i time potvrdio konstataciju našeg novinara koja se ticala Partizanove trenutne situacije u Super ligi.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Porazom od Radničkog iz Niša fudbaleri Partizana praktično su ispali iz borbe za titulu, iako je i pre današnjeg derbija 25. kola bilo jasno da će crno-beli teško uspeti da nadoknade ogroman bodovni zaostatak za Zvezdom.

Radnički je slavio u Humskoj golom Nermina Haskića, a trener crno-belih Zoran Mirković čestitao je ekipi Nenada Lalatovića i objasnio da je gost stigao do trijumfa iz jedne šanse.

"Čestitao bih ekipi Radničkog na pobedi. Mi smo generalno danas igrali loše, nikako nismo mogli da uspostavimo igru. U drugom poluvremenu smo imali par šansi iz kojih smo mogli da izjednačimo. Praktično smo iz jednog udarca na gol i primili gol. Utakmica je sama po sebi bila tvrda, čvrsta, nije bilo uopšte prostora ni sa jedne strane", rekao je Mirković.

Upitan zašto je na poluvremenu zamenio Zorana Tošića trener Partizana imao je jednostavno objašnjenje.

"Hteo sam da pokušam nešto drugo", kazao je Mirković.

Usledilo je pitanje našeg novinara koje se ticalo bodovnog zaostatka. Na konstataciju da situacija nije nimalo laka Mirković je samo mogao da se složi u jednoj reči koju je ponovio dva puta.

"Nije, nije", razočarano je konstatovao trener Partizana.

Pokušao je Bata u nastavku i sa trojicom napadača. Dejan Georgijević je debitovao u crno-belom dresu ali...

"Uneo je živost, međutim, već u tom momentu smo išli na preskakanje igre tako da ni on nije mogao mnogo da se iskaže", rekao je Mirković.

Svojim igračima nije imao ništa da zameri. Ponovio je da je "večiti derbi" uzeo danak

"Ne mogu da im zamerim mnogo, s obzirom da je ova utakmica došla posle velike potrošnje i fizičke i emotivne. Momci su hteli, videli ste, ali kao da nam je falio taj poslednji zamajac. Nismo mogli da premotamo nikako do željene brzine", istakao je trener Partizana.

Sledi okretanje Kupu, takmičenju u kojem je trofej još uvek dostižan.

"To nam je obaveza, to nam je posao. Moramo da se dignemo i da idemo napred. Nama je svaka utakmica bitna. Zaostajemo dosta, ali naša obaveza je da igramo i prvenstvo i Kup", zaključio je Mirković.

Partizan za vikend gostuje Voždovcu u okviru 26. kola Super lige, a za sedam dana ide u Kruševac gde će odmeriti snage sa Napretkom u okviru četvrtfinala Kupa Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Душан Терић
Thursday, 07.03.2019
12:47

Dve reci koje bih ja iskoristio su Raspad sistema

avatar
Душан Терић
Wednesday, 06.03.2019
22:59

Demagog obican. Ko tebe dovede da mi je znati.

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 06.03.2019
21:53

Igrali smo mi u derbiju vi ste lomili pa smo danas istresli konkurenciju...jedino ako vasima treba vise vremena da se regenerisu,trebali ste traziti odlaganje