Mirković se izjasnio, on mora da ostane i na proleće u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.10.2018.
14:15
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Da li će uprava uspeti da to i ispoštuje?

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Jesenji deo sezone je u punom jeku, ali istovremeno se bliži i zima i novi prelazni rok, od kog navijači Partizana mnogo očekuju.

Crno-beli imaju značajan zaostatak za Crvenom zvezdom, bez obzira na ishod današnjeg meča u Kuli protiv Spartaka ŽK, pa je za očekivati i jačanje tima za odlučujuće prolećne borbe.

Ono što je za sada postalo izvesno, to je da trener Zoran Mirković insistira na ostanku Marka Jankovića do kraja sezone!

Transfer crnogorskog reprezentativca u inostranstvo najavljivao se i u finišu letnje pijace, ali je Janković ostao u Humskoj, uz tendenciju da ove zime eventualno pronađe odgovarajući angažman.

Ipak, ''Telegraf'' danas prenosi nova nezvanična saznanja u vezi sa insistiranjem trenera Mirkovića da Janković ostane - da je crnogorski vezista skinut sa transfer liste, kao i da će uprava ''učiniti sve'' da Mirkovićevim željama izađe u susret.

Poznato je da će, kada bude došlo vreme za Jankovićev transfer, crno-beli zaradu od obeštećenja morati da podele sa Olimpijakosom (50:50), Jankovićevim bivšim klubom.

Čekamo epilog, ali ono što može da raduje sve u Humskoj, to je da je Janković ove jeseni znatno popravio formu.

Foto: Beta/Dragan Gojić/Ev

Marko Jankovic




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 22.10.2018
14:33

Mozes I ti zajedno da odes s njim!

avatar
petar000
Sunday, 21.10.2018
15:39

Pa da, svi ovi treba da ostanu jer ovakvu rapsodiju fudbala svet nije video odavno. Alo bre, vi treba 20 igraca da promenite, kakvi ostanci? Ne igra Miletic, a zamena mu Urosevic koji je i od njega duplo gori. Nemate desnog beka, pokusavate sa Kosovicem da resite zadnjeg veznog, a on u celom prvenstvu ni jednu jedinu loptu nije odigrao prema napred. Imate gore Pantica i Jankovica (tog sto treba da ostane???) koji fudbal shvataju kao "sevu" na treningu, pozicioniraju se na jednom mestu i tu se dodaju po pet minuta. Pa ljudi, ne mogu se davati golovi, ako se ne ide prema golu. Na klupi sve beskorisniji od beskorisnog, Nikolic, Ivanovic, Djerlek, Miletic... Pa sa kim vi mislite da okrenete utakmicu kad ne ide? Smesno, pazi, da ostane. A ko ga pa hoce, pa ce biti problem da ga zadrzite?

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 22.10.2018
14:35

Pa to je Mirkovic kriv, zasto ovaj vraca loptu pozadi,da Sam ja trener kod mene to ne bi moglo

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Sunday, 21.10.2018
15:07

Tako je, obavezno da dovedes i jos jednog Crnogorca i nekoga iz Spartaka!!!

avatar
Michael
Sunday, 21.10.2018
15:05

Mrs' iz Partizana Rajicini igraci (i treneri)!

avatar
Zika.Slika
Sunday, 21.10.2018
14:24

ni slucajno da ostane ovaj