Mirković se ekspresno oglasio posle žreba, Janković zna kako treba razmišljati

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 06.08.2018.
14:31
Izvor: Sportske.net

Em što je u veoma lošoj formi, Partizan nema ni sreće u žrebu...

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Brojne pristalice Partizana zbog toga sumnjaju i u prolaz crno-belih u plej-of fazu, jer treba eliminisati veoma kvalitetnu ekipu Nordsjelanda iz Danske.

Ali, možda novi trener Zoran Mirković ipak uspe da pokrene ekipu na vreme i ostvari zacrtani cilj u Evropi, iako to od danas izgleda mnogo teže, s obzirom da će poslednja prepreka do grupne faze Lige Evrope biti turski Bešiktaš.

Mirković je odmah reagovao posle žreba, ali nije želeo da komentariše potencijalnog protivnika.

''U ovom trenutku ne razmisljamo o 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, jer pred sobom imamo ozbiljan zadatak koji nas očekuje već za tri dana u Danskoj, a potom u Beogradu. Kada savladamo prve prepreke kroz dve utakmice onda naš fokus može biti sledeće kolo'', izjavio je Mirković.

Slično razmišlja i Partizanova ''desetka'' Marko Janković.

''Ne treba srljati, niti razmišljati unapred već isključivo ići korak po korak. Čeka nas teżak dvomeč. Ako ostvarimo pozitivan rezultat što svi želimo onda možemo pričati o ekipi Bešiktaša o kojoj zaista ne treba trošiti reči'', izjavio je Janković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Tuesday, 07.08.2018
00:09

Verovatno moramo da igramo što čvršće protiv Danaca, jer iz prethodnih utakmica se vidi da mi teško protiv bilo koga možemo da igramo na gol više, što inače preferiram. To znači, verovatno i Zdjelar i Lola u timu, i igrači od kojih može da se očekuje da urade nešto u brzim akcijama, u kontrama i polukontrama. Npr. Stojković - Enake (Vulićević), Miletić, Valijente (Marković), Miletić - Zdjelar, Smiljanić, Đerlek, Suma (Pantić) - Gomeš, Ivanović. Za ofanzivu i kontre bih dao prednost igračima koji igraju konkretno, a to su ova poslednja četvorica.

avatar
ercov
Monday, 06.08.2018
16:47

Batica ako misli da ostane u Partizanu i da nesto pozitivno napravi onda mora da se resi Ilijeva i da sam dovedi igrace a pod hitno dva izrazita spica.Partizan je juce sa lolom Smiljanicem odigrao prvo poluvreme za desetku, brzu igru i presing po celom terenu sto to nije bilo uobicajeno kod Djukica ali sta sve to vredi kada nema ko gol da ubode. Nemamo igrace koji znaju da se dobro snalaze u sesnaestercu protivnika, da skacu i igraju glavom na centarsuteve sa bokova dok se spoljna linija tesko odlucuje na direktne suteve van sesnaseterca.

avatar
Stalker
Monday, 06.08.2018
15:07

Ne treba razmišljati o Dancima i Turcima kada ne mogu da pobede Surdulicu, Vranje i Lučane. Ekipa koja je napravljena je za plasman od 5. do 12. mesta u domaćoj ligi. Ne mogu da verujem da protiv dosadašnjih protivnika, koji su realno slabiji, igraju sa samo jednim napadačem. Zašto?! Pritom, besomučno forsiraju Sumu, koji nema kvalitet ni za domaće prvenstvo. Mogu trenere da menjaju svake nedelje, ništa to ne znači. Tim i uprava su loši. Da idemo dalje...

avatar
Copacabana
Monday, 06.08.2018
14:40

Manite se Vi Evrope, nije ona za Vas. Razmisljajte bolje o domacem sampionatu jer pocetkom avgusta ste vec na -5.

avatar
Stalker
Monday, 06.08.2018
15:12

Domaće prvenstvo neće osvojiti, to je već sada svima jasno. U Ligi Evrope nemaju nikakve šanse, loši su jako. Sezona je propala već u avgustu.

avatar
Vlada Mutavi
Monday, 06.08.2018
18:29

Za razliku od vas zvezdasa, koji ste srecni kad Partizan i u Evropi kiksne, ogromna vecina nas Paertizanovaca u Evropskim takmicenjima navijamo za sve nase klubove, pa i za Zvezdu, jer mi druge nemamo. Eto i po tome se vidi koliki ste Srbi i kakvi ste ljudi.