Mirković otkrio čime je (ne)zadovoljan i šta je sa Stojketom

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 28.01.2019.
16:09
Izvor: Sportske.net

Strateg FK Partizan Zoran Mirković izneo je utiske nakon poraza od Slovana i otkrio zašto je Vladimir Stojković morao da napusti teren u šestom minutu nastavka.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Porazom od Slovana iz Libereca (1:0) fudbaleri Partizana započeli su niz kontrolnih mečeva u sklopu priprema koje odrađuju u Antaliji. Sam rezultat nije toliko bitan, ali jeste činjenica da je ekipa Zorana Mirkovića loše izgledala na terenu.

"U periodu smo kada su igračima teške noge i to se videlo danas. Mogu da budem zadovoljan igračima koji su odigrali prvo poluvreme, drugo je bilo dosta siromašno i to mora mnogo, mnogo bolje", kazao je Mirković posle meča.

Priliku da upišu prve minute u prvom timu Partizana imali su mladi Filip Stevanović (prvo poluvreme) i štoper Strahinja Pavlović (drugo poluvreme).

"Mogu da budem zadovoljan. Videli ste u prvom poluvremenu da se javio izuzetno talentovan momak, ali mu nedostaje fizička snaga i sa šesnaest i po godina ne može bolje", rekao je Mirković.

Neočekivani problem javio se na startu drugog poluvremena, pošto je kapiten Vladimir Stojković zatražio izmenu.

"Plan je bio da Stojković brani celu utakmicu ali se požalio na bol u tetivi iz zbog toga je izašao", objasnio je trener Partizana.

U protokolu za prvi meč u Antaliji nije bilo golmana Aleksandra Popovića, a nisu nastupili još Bojan Balaž, Saša Ilić, Danilo Pantić, Đorđe Ivanović i Rikardo Gomeš.

"Rikardo je van stroja i dalje, kao i Dača Pantić i Đole Ivanović. Očekujemo dolazak Marka Jankovića prvog februara", rekao je Mirković.

U kratkoj analizi Mirković je objasnio čime može da bude zadovoljan posle prve provere u Antaliji i šta treba da se koriguje.

"U prvom poluvremenu smo igrali odgovorno i agresivno, bili smo blizu protivniku što se tiče defanzivnog bloka. Što se tiče organizacije, treba više da igramo, da tražimo dubinu i budemo konkretniji u realizaciji", naglasio je Mirković.

O novajlijama Dejanu Georgijeviću i Musi Ndžaju.

"To je 45 minuta, ne može da se donese neki ozbiljan sud. Odradili su što se od njih tražilo. Što se tiče Muse, mora mnogo bolje. Mora da bude konkretniji i da traži dubinu. Moj prethodni odgovor odnosi se najviše na njega", zaključio je Zoran Mirković.

Narednu proveru u Antaliji fudbaleri Partizana imaće u četvrtak, 31. januara od 15 časova. Protivnik će im biti poljska Krakovija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 28.01.2019
17:58

Zadovoljan si prvim poluvremenom?!

avatar
Zoran Vukic
Monday, 28.01.2019
17:42

bato bio si dobar igrac ali od jesenas nemas igru lutas[finansije uprava lazu sa ilijevim i vizurom i ostali]zeljko ih pokusava zastititi ali ne ide zato bato idi na vreme[igracki kadar nije sjajan ali ni los toliko da nemamo igru nikakvu 6meseci i vise]idite spasite partzan