Mirković "ne može više ni da priča..."

Autor: Beta Beta
subota 01.12.2018.
19:35
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mladosti iz Lučana rekao je da je zadovoljan današnjim bodom protiv Partizana.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Trener fudbalera Mladosti iz Lučana rekao je da je zadovoljan današnjim bodom protiv Partizana.

"Disciplinovano smo igrali, ono što smo tražili od igrača u većoj meri su uradili. Imali smo tri, četiri šanse da damo gol, Partizan nije imao nekih šansi. Žao mi je što smo u nadoknadi vremena primili gol, pad koncentracije, težak teren, umor. Ja sam zadovoljan, čestitam mojim igračima na požrtvovanju, na borbi. Mislim da je publika imala šta da vidi
", rekao je Milovanović posle utakmice za televiziju Arenasport.

Fudbaleri Mladosti i Partizana odigrali su nerešeno 1:1 u Lučanima. Mladost je povela u 83. minutu golom Predraga Pavlovića, a Partizan je izjednačio u drugom minutu nadoknade vremena golom Djordja Ivanovića.

Trener Partizana Zoran Mirković bio je razočaran.

"Teška, zahtevna utakmica onako kako smo znali da će biti. Ne znam šta bih rekao... U prvom poluvremenu smo držali sve pod kontrolom , medjutim primili smo taj gol iz situacije polusumnjive, na kraju smo spasavali taj bod, dali smo gol. Ne mogu više ni da pričam...", kratko je rekao Mirković.

Partizan je treći na tabeli sa 37 bodova i ima 10 manje, ali i utakmicu više od vodeće Crvene zvezde, koja igra u nedelju protiv Voždovca. Drugi je Radnički iz Niša sa 38 bodova, ali i utakmicom manje, pošto večeras igra protiv Dinama.

Mladost je šesta na tabeli sa 26 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Monday, 03.12.2018
19:03

uprava napolje!

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Sunday, 02.12.2018
09:08

I pored toliko losih igraca, ti nisi trener za Partizan

avatar
Душан Терић
Saturday, 01.12.2018
23:19

Nemoj vise ni da pricas nego pakuj kofer pa sa bagrom koja te dovela mars iz partizana

avatar
Osijek 51
Saturday, 01.12.2018
21:05

Pokupi ti Bato svoje loptarose i zajedno sa upravom kod Djukica, niko vi niste dorasli Partizanu, unistili ste sve do sada slavno i casno...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 01.12.2018
20:47

Da li je sudija kriv sto forsiras Markovica, Scekica i Nikolica pa i Zakarica? Kontam da za Urosevica cak donekle i imas neko opravdanje, ali, za onu trojicu gore stvarno nemas. Valiente do kraja ispade sasvim korektan za nasu ligu, ali, i dalje mislim da nam nije bilo potrebno i previse pametno da dovodimo stranca za stopera, narocito jer od njega nema ni zarade...

avatar
Matara
Saturday, 01.12.2018
20:47

Gde li su sad oni kriticari sto su pljuvali Djukica. Ja lepo rekoh da covek nije kriv za onu katastrofu prosle polusezone. Mirkovic nista tu nije ispravio sem sto vecinu utakmica dobijamo sa kilavih 1-0 i sto ako primimo gol pogubimo se. Igraci losi,pojacanja prekopotrebna ali idemo dalje.

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 01.12.2018
20:40

Izblamira se covek,sve I da ga razumes da se buni za sumnjive golove kojih danas nije bilo,ali da covek kaze kontrolisali smo igru u prvom poluvremenu onako kako smo hteli,e pa to je ozbiljna prica kao I njegovo trenersko znanje koje je sticao u Sindjelicu iz Beograda.Nikad ti trener ozbiljan neces biti!