Mirković na Banjici sa jednim napadačem (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 09.12.2018.
16:24
Izvor: Sportske.net

Većinu prethodnih utakmica Zoran Mirković je počinjao sa dvojicom napadača. Danas u startnoj postavi samo jedan, mada...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Pretposlednju takmičarsku utakmicu u 2018. godini fudbaleri Partizana odigraće danas u Crnotravskoj protiv ekipe Rada.

"Građevinari" se nalaze u donjem domu i forma im je jako loša, ali i Partizan čitave jeseni igra po sistemu toplo-hladno i zbog toga se očekuje interesantan meč.

Uprkos najavama da u ekipi Partizana neće biti taktičkih promena već samo onih minimalnih u vidu promene igrača koji su se oporavili ili su odradili suspenziju, Zoran Mirković izvodi ekipu sa jednim klasičnim špicem.

Za razliku od prethodnih mečeva u startnoj postavi nema Nemanje Nikolića, pa se očekuje da Partizan igra u formaciji 4-2-3-1 iako i Đorđe Ivanović može da deluje kao klasičan napadač ukoliko bude potrebe.

Zanimljiva je i klupa crno-belih. U protokolu je ponovo Zlatan Šehović koji je dugo kuburio sa povredom, a u igru bi mogli još Gabrijel Enake ali i mladi Filip Stevanović koji je dobio poverenje Zorana Mirkovića.

Rad:
Marković - M. Marković, Perendija, Šipčić, Ignjatijević - Petrović, Tričković - Lutovac, Mladenović, Busnić - Jović;

Klupa: Trifunović, Tanović, Ljubinković, Kasalica, Živković, Bainović, Marinković;

Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević - Zdjelar, Kosović - Zakarić, Pantić, Ivanović - Rikardo;

Klupa: Kljajić, Tošić, Đerlek, Šeković, Enake, Stevanović, Smiljanić;

Utakmica 20. kola Super lige Srbije između Rada i Partizana počinje u 17 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 09.12.2018
18:16

Akovako Radovi igrai celu utakmicu odigraju nehajei koliko će golova da prime, Partizan ima čemu da se raduje i da nabija gol razliku.Ma da mu to inače nije potrebno,treće mesto mu je zagarantovano.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 09.12.2018
17:59

Tako je:-D Ni na klupi ga nema LOL

avatar
magister
Sunday, 09.12.2018
17:45

Plašim se da je Kosović tu - višak. Ne mislim da on ne zna fudbal, naprotiv. Očekivao sam da bude ozbiljan konkurent za - graditelja igre. Što Partizanu već dugo fali. Međutim, osim pristojne tehnike - nema skoro ništa drugo: ni jako dobar pregled igre, ni iznenadna i duhovita rešenja, ni prodornost, kad se otvori prostor, a u defanzivi je potpuno beskoristan, bolje da ga nema, jer ostali računaju na igrača u svom dresu, a pored njega prolaze ko pored kipa. On može da igra samo graditelja, možda može i bolje nego do sada, ali nije nas do sada ubedio da je rešenje za Partizan, a nije od juče tu.