Mirković ''lakše diše'', a šta kaže o dešavanjima u Novom Sadu?

Autor: Darko Mitrović
subota 10.11.2018.
18:18
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana posle pobede nad Radnikom upitan i o jučerašnjoj utakmici Proletera i Radničkog, koja je podigla veliku prašinu u javnosti.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Partizan je danas upisao i drugu uzastopnu pobedu u Superligi, u meču 16. kola na svom terenu je savladao surdulički Radnik sa 2:0, a posle meča trener Zoran Mirković izneo je svoje prve utiske u razgovoru sa novinarima.

''Lakše se diše, danas smo odigrali dobru utakmicu, stvarali dosta šansi, dosta i promašivali opet, po običaju, ali dali smo dva gola, zasluženo pobedili i u boljem raspoloženju idemo na pauzu'', rekao je Mirković.

Ono što navijače brine posle ovbe utrakmice jeste situacija sa Danilom Panbtićem, koji je morao da izađe iz igre već tokom prvog poluvremena.

''On je rovit i počeo ovu utakmicu, bilo je pitanje da li će početi, ali nije izdržao do kraja'', kratko je objasnio Mirković.

Šef struke crno-belih potom se osvrnuo i na pogodak rezerviste Đorđa Ivanovića, za konačnih 2:0.

''Prelep gol je dao Đole, ušao je na desetak minuta pre kraja i odlično odradio ono što se od njega očekivalo'', pohvalio ga je Mirković.

Fudbaleri će dobiti ''voljno'' do srede, a narednog vikenda Partizan će odigrati i jednu kontrolnu utakmicu.

''Najverovatnije ćemo igrati protiv kombinovanog sastava Teleoptika u sledeću subotu'', otkrio je trener Partizana, koga su novinari na kraju zamolili i za komentar jučerašnjih dešavanja na ''Karađorđu'', u utakmici između Proletera i Radničkog (1:2).

''Ne mogu da komentarišem te stvari, stvarno. Videli smo svi, je l' tako? Tako da nemam komentar'', istakao je Mirković.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Sunday, 11.11.2018
03:56

Alibi klub, od 1945. godine ovaj Partizan je alibi klub i uvek im je neko drugi kriv.

avatar
Strah
Saturday, 10.11.2018
23:07

Pa ovo je strasno.

avatar
Vlada86nis
Saturday, 10.11.2018
20:28

A šta smo to videli? Objasni nam molim te. Zaboga neće valjda neko da se umeša blizancima u podelu titule!? Pogotovo neko iz tamo neki Niš!

avatar
Nedeljko Panic
Monday, 12.11.2018
16:04

Pitas sta ste to videli? Pa ti stvarno nevidis nista.