Mirković ima razumevanja za Mažića, Lalatovića razočarali rezervisti

Autor: Beta Beta
nedelja 30.09.2018.
22:10
Izvor: Beta

Treneri Radničkog i Partizana Nenad Lalatović i Zoran Mirković čestitali su fudbalerima dva kluba na igri u večerašnjoj utakmici Super lige.

Epa/Tatyana Zenkovich
Epa/Tatyana Zenkovich

Povezane vesti

Radnički i Partizan igrali su 2:2 u 10. kolu Super lige Srbije.

"Kada se sve sabere i oduzme, ovo je možda najrealniji rezultat. Zameram sebi to što sam napravio takve zamene, iako su bile prinudne i te dve izmene su napravile greške. Ali, to je fudbal. Sa pravom smo na pozicijama na kojima jesmo. Ne mogu da budem zadovoljan jer smo vodili 2:0 i tada ne smete da dozvolite protivniku da se vrati, mada je 2:0 najgori rezultat", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice u Nišu.

Lalatović je naveo da je njegova ekipa primala golove posle "katastrofalnih grešaka".

"Zamene su nam do sada donosile preokret, a sada su zamene krive za oba primljena gola. Igrač umesto da izbije loptu u aut, on dribla, a kod drugog se Miletić ubacuje iz drugog plana, a naš igrač iz čista mira stane i pravi ofsajd", kazao je Lalatović.

Mirković je rekao da su ekipe bile na visokom nivou.

"Za pravu borbu je uvek potrebno dvoje. Radnički i Partizan su bili na visokom nivou. Bila je obostrana borba za svaku loptu i ova utakmica je opravdala epitet derbija", rekao je Mirković.

Mirković je čestitao igračima obe ekipe na igri i naveo da misli da je publika zadovoljna.

"Rekao sam im da moramo da nastavimo da budemo agresivni, da verujemo da možemo da pobedimo. Ali, kada primite onakav kiks gol na početku drugog poluvremena, potrebno nam je bilo 15-ak minuta da dodjemo sebi", naveo je trener Partizana.

Upitan za situaciju iz prvog poluvremena, kada je fudbaler Radničkog Radovan Pankov igrao rukom u svom šesnaestercu, Mirković je kazao da bi sve bilo lakše da sudija na terenu može da pogleda snimak.

"Kada bismo imali snimak na terenu i sudija kada bi imao, verovatno bi sudio drugačije. U toj brzini i dinamici je veoma teško da se vidi, pitanje je i ugla gde je sudija stajao. Lako nam je sada da analiziramo sa snimka", kazao je Mirković.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rosonero per siempre
Tuesday, 02.10.2018
01:18

Ja stvarno ne razumem grobare sto se zale na sudjenje. Vec ste zaboravili kad je Partizan igrao do 100og minuta dok ne da gol pre par sezona?
Mislim, odakle obraz sinovi?

avatar
Partibrejker
Monday, 01.10.2018
13:44

Lalatović se žali da su primili golove posle katastrofalnih kikseva,a kakve golove ste dali care?

avatar
Grb partizana 1997?
Sunday, 30.09.2018
22:21

Dokle vise to komentarisanje sudjenja od strane navijaca partizana? U ovoj utakmici jedina greska sudije je sto igrac partizana nije dobio drugi zuti karton. Ova situacija oko igranja rukom cak nije ni sporna, ovde je sve cisto kao suza. Igrac Radnickog ima nameru da loptu udari glavom sto se jasno na snimku vidi. Lopta se odbija od zemlje i verovatno menja putanju, vara igraca i pogadja ga u ruku. Jasno se vidi da apsolutno igrac nema nameru da igra rukom vec glavom.

avatar
zg partizan igokea
Sunday, 30.09.2018
22:16

Ne valjda kada Mazic ne sudi, ne valja kada sudi, ne valjda kada ponisti gol Radnickom... ne valja kada Terzic kritikuje Mazica...

avatar
ИступањеЈединоРешење
Sunday, 30.09.2018
22:14

Bato, OK je da spustas loptu, ali, za ovakvu odluku uopste nema opravdanja, to je bio cist penal i 90% crveni karton. #ISTUPANJE!

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 30.09.2018
22:35

Hahaahahhaahhaha ja ne verujem sta sam procitao hahahahahhhaahhah

avatar
ИступањеЈединоРешење
Sunday, 30.09.2018
22:48

Ma, ubrisi su zakon:-D

avatar
Südkurve München
Sunday, 30.09.2018
22:12

Svaka cast Mirkovicu, konacno i Partizan da nabavi razumnog trenera, kao i Zvezda sto ga ima

avatar
petar000
Monday, 01.10.2018
00:03

Polako to sa razumnima. Videcemo kad prva odluka ode na setu Zvezde i zbog toga izgubite bodove koliko je razuman taj trener Zvezde. Lako je bitio razuman kad nemas nikakvih problema, svi ti idu niz dlaku, videcemo kad bude stani pani, ako bude nekad.

avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 01.10.2018
09:09

Koliko si imao godina kada je partizan vezao navodno 6 postenih titula? Jel se secas tog perioda i kakav je sudijski tretman Zvezda u to vreme imala? Jel se secas kako ste se tada sepurili i vikali Evropa je merilo?