Mirković ga je želeo letos, Iliev mu želju nije ispunio, a ovaj momak sada igra u sjajnoj formi!

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.02.2019.
17:41
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Ali, na leto će najverovatnije ponovo biti slobodan igrač...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Po dolasku u Partizan početkom ove sezone umesto Miroslava Đukića, Zoran Mirković je želeo u svom timu i dvojicu crnogorskih reprezentativaca koje je dobro upoznao proteklih godina kada je bio pomoćni selektor ''Sokolova''.

Prvi je Aleksandar Šćekić, koji je ubrzo za Mirkovićem stigao u Humsku, a drugi napadač Fatos Bećiraj, čiji se transfer u Partizan krajem leta takođe najavljivao.

Ipak, ta Mirkovićeva želja nije ispunjena i Bećiraj je završio u izraelskom Makabiju iz Netanje.

Nekoliko meseci kasnije može se pohvaliti sa sedam postignutih golova u 18 mečeva, uz jednu asistenciju i u intervjuu za podgoričke ''Vijesti'' pohvalio se da ove sezone igra u odličnoj formi.

''Nisam pogrešio što sam došao u Izrael, a praktično i nisam mogao da biram, jer se završavao prelazni rok. Dolazak ovde je pun pogodak, vratio sam se u takmičarski ritam, dajem golove i sada se stvarno osećam odlično.

Još je bitnije što na svakom koraku osećam veliko poverenje kluba, trenera, saigrača... To mi je mnogo važno i mislim da vraćam na pravi način. Igramo dobro kao ekipa, tresem mreže, stvaram šanse - radim sve ono što napadač treba da radi'', istakao je Bećiraj.

Ipak, ugovor je potpisao samo na godinu dana, pa će ovaj 30-godišnji fudbaler i na leto biti slobodan u izboru nove sredine. A ponude mu već stižu...

''Imam ugovor do leta i tek ćemo da vidimo. U klubu žele da ostanem, da potpišem novi, višegodišnji ugovor. Imam ponude i drugih klubova u Izraelu, kao i iz inostranstva, ali ne žurim nigde. Ima vremena, sada je najvažnije da igram dobro'', objašnjava Bećiraj.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
pogled sa avale
Tuesday, 12.02.2019
21:07

pre 10-12 godina na letnjim pripremama, na Zlatiboru, veliki talenat Beciraj bio u Buducnosti, crno beli su bili zainteresovani za njega, transfer je ometao trener zvezdas Sosa Babic, preko direktora Mojasa Radonjica.........govorio je da je Fatos veci talenet nego sto je Partizan klub i da ce Buducnost ostvariti milionsku zaradu u narednom periodu, dobar je igrac i dobar decko, mislim da je sada kasno za crno belo

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 12.02.2019
18:44

Jedno je sigurno, covek bas voli da igra za klubove koji se zovu Dinamo:-D