Mirko Ivanić dao gol, fudbal - stao!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.04.2020.
16:16
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Pogled iz vedrijeg ugla na aktuelnu situaciju.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su uoči prekida sezone bili ubedljivo na prvom mestu, nezadrživo grabili ka novoj tituli, ali posle pobede nad napretkom na ''Marakani'' sve je stalo zbog pandemije koronavirusa.

Pauza i dalje traje, gotovo mesec dana i još uvek niko ne može da prognozira kada će se steći uslovi da se sezona eventualno nastavi.

Sve se dogodilo tek što je Mirko Ivanić posle dužeg perioda došao do izražaja i postigao svoj prvi pogodak ove godine. U razgovoru za klupski sajt, on je o svemu ovome govorio u nešto vedrijem tonu.

''Kažem sebi, kako sam dao gol - fudbala nema. Sve je lakše kada se malo našalimo i zabavimo. Svakako, jedva čekam da se vratim treninzima i utakmcama. Mislim da ćemo posle ovoga imati još veću želju i motivaciju da budemo još jači i bolje kada se sve ovo završi.

Moramo biti spremni iako je najveća odgovornost na savezima što se tiče termina i ostalog. Kako nama, tako i svima, nismo jedini u ovakvoj situaciji, krećemo od nule, nema izgovora. Ovo je nova situacija za sve nas, ali ja sam optimista i mislim da ćemo se vrlo brzo vratiti u formu'', konstatovao je Mirko Ivanić.

U najkraćem, njegova poruka je - ostati vedrog duha i poštovati sve preporuke nadležnih.

''Možemo dosta toga dobrog izvući iz cele ove teške situacije. Možemo da je preusmerimo na neke druge, korisnije stvari, a ne da kukamo i da čekamo kada ćemo se vratiti svojim obavezama.

Naravno da će sve ovo promeniti dosta toga. Jedino što mi možemo da uradimo jeste da budemo odgovorni i da slušamo pametnije od nas.

Kako bi se situacija što pre smirila moramo slušati savete lekara. Posle priprema smo uhvatili dobar ritam, odigrali smo utakmice i podizali formu. Moramo ostati pozitivni, raditi korisne i zabavne stvari, a vreujem da će se sve ubrzo vratiti u normalu'', poručio je Ivanić.
-
Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 06.04.2020
00:34

Zali boze para za tebe,veliki talenat,dzaba sve,covek nema emociju,kao da je 'operisan' a mozda i najvaznije nema onu stvar,i to ne da je nema nego ni 1 posto!

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 05.04.2020
17:40

Kad je Ivanic Mirko gol dao i fudbal je stao.