Minut ćutanja za legendu, pa dva gola u mreži Javora

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.02.2018.
15:21
Izvor: Sportske.net

Lider domaćeg šampionata već ima dva gola prednosti u duelu sa Javor Matisom. Luka Adžić i Aleksandar Pešić pogodili u prvom poluvremenu.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Crvena zvezda nakon prvog poluvremena u prvom prvenstvenom susretu prolećnog dela sezone ima dva gola prednosti.

Kombinovani sastav koji je Vladan Milojević izveo na teren nije imao problema sa ekipom Javor Matisa koja je otvoreno ušla u današnji meč.

Domaćin je poveo nakon samo šest minuta igre preko Luke Adžića, a do odlaska na odmor Zvezda je duplirala prednost preko Aleksandra Pešića koji je pogodio sa bele tačke.

Đorđe Crnomarković je oborio najboljeg strelca Super lige u 28. minutu a sudija Brdar je bez razmišljanja pokazao na belu tačku. Pešić je bio siguran i postigao osamnaesti gol u tekućem prvenstvu.

Najbolju priliku u prvom poluvremenu Javor Matis je imao u 14. minutu kada je Sević snažno tukao iz slobodnog udarca ali je lopta išla po sredini gola pa Borjan nije imao problema.

Crveno-beli su osim dva postignuta gola imali još nekoliko solidnih šansi i jednu stopostotnu koju nije uspeo da realizuje Milan Rodić. U toj situaciji istakao se i golman Javor Matisa Vladan Đogatović.

Pre početka utakmice održan je minut ćutanja u čast preminulog glumca Nebojše Glogovca, a navijači Crvene zvezde su legendi srpskog glumišta posvetili i nekoliko pesama u prvom delu.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 17.02.2018
16:31

E da je Brdar sudio protiv cska

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Saturday, 17.02.2018
17:12

E da nisi bas los trol pa bi bilo bolje,cist penal kao suza,svakako evo 3 laganih komada a mozd ajos neki pa ti troluj do prekosutra