Milunović spušta loptu: "Ne može ovo da bude merilo"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.01.2019.
21:44
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novajlija iz redova aktuelnog šampiona Srbije Nemanja Milunović poručio je da će mu trebati još vremena za adaptaciju u Crvenoj zvezdi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bivši štoper BATE Borisova Nemanja Milunović dočekao je debi u crveno-belom dresu koji je uz dobru partiju uveličao i prvencem.

Visoki defanzivac Crvene zvezde pogodio je u ubedljivoj pobedi koju je šampion Srbije ostvario u jedinom kontrolnom meču u prvoj fazi priprema.

"Bila nam je ovo prva utakmica i sve je, hvala Bogu, prošlo vrhunski, ali ne može ovaj meč da bude merilo. Biće mi potrebno vreme za adaptaciju na potrebe i trenera i ekipe. Ipak, verujem da neće biti problema", rekao je Milunović.

Današnji meč bio je prvi koji je Nemanja Milunović odigrao posle dužeg vremena.

"Presrećan sam što sam posle dužeg perioda odigrao utakmicu i baš sam zadovoljan kako smo odradili ovaj prvi deo zimskih priprema u Pafosu. Sama utakmica, gol i pobeda su šlag na tortu, jer smo završili uvodni deo priprema i još smo 'teški'. Rezultat je odličan, još bolje bi bilo da nismo primili taj gol, ali neka se samo nastavi ovako", istakao je Milunović.

On je danas na leđima nosio broj 25, ali je najavio da će u nastavku sezone zadužiti broj devetnaest.

Ekspedicija Crvene zvezde vraća se sutra u Beograd, a vrlo brzo sledi selidba u Antaliju i nastavak priprema za prolećni deo sezone.

"Po povratku imamo dan odmora i brzo nastavljamo dalje. Dobro je što imamo pet utakmica u Turskoj, da se što bolje spremimo kroz mečeve i da se mi novajlije što brže upoznamo sa saigračima i uklopimo. Nadam se da ćemo onda nastaviti pobedonosni niz", zaključio je štoper Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke