Milunović: Spremni za evropsku premijeru

Autor: Beta Beta
subota 06.07.2019.
15:20
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Milunović rekao je danas da je njegova ekipa spremna za početak kvalifikacija za Ligu šampiona i dodao da crveno-beli mogu da se nadaju dobrim rezultatima u Evropi ako pruže 100 odsto svojih mogućnosti.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

"Zadovoljan sam onim što smo do sada uradili, kako su prošle pripreme i kako radimo u Beogradu. Nadam se da ćemo u evropskim kvalifikacijama krenuti pobedom, to bi nam svima mnogo značilo", rekao je Milunović za klupski sajt.

Crvenu zvezdu samo tri dana dele od ovosezonske evropske premijere, pošto će u utorak protiv Suduve započeti kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Momci su već imali priliku prošle sezone da odmere snage sa Sudovom, tada nisam bio u ekipi, ali siguran sam da će njihovo iskustvo mnogo značiti. Ako damo 100 odsto svojih mogućnosti, možemo da se nadamo dobrim rezultatima u Evropi", rekao je Milunović.

Zvezdin štoper istakao je da je svestan da se od njegove ekipe mnogo očekuje.

"Kad sam dolazio u Zvezdu znao sam kakav pritisak i odgovornost nosi crveno-beli dres. Najveći je klub na Balkanu, naši navijači su navikli samo na pobede. Ja sam medju najstarijim igračima, znam da sam najiskusniji u odbrani, dosta se očekuje od mene. Drugačije je sada nego zimus, kada sam stigao u klub tek sam sanirao veliku povredu, trebalo mi je vremena da se prilagodim", rekao je on.

Milunović ima iskustva igranja evropskih takmičenja sa prethodnim klubom BATE Borisovim, ali očekuje da će ove godine u crveno-belom dresu to biti posebno.

"Mnogo je veća odgovornost kad igraš za klub iz svoje zemlje, pogotovo za mene koji sam iskusan igrač. Od mene se očekuje najbolje. Titula u Srbiji draža mi je od osvojenih u Belorusiji. Voleo bih da nastavim trofejni niz, za sada sam osvojio devet trofeja u karijeri", poručio je Milunović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Saturday, 06.07.2019
21:08

Milunoviću, moraš bolje. Mnogo su te hvalili, ali taj kvalitet još nisi pokazao.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 06.07.2019
16:47

Srbija i srpska dijaspora cekaju 31. titulu.