Milunović o prvencu, stavu i izneverenim očekivanjima

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.04.2019.
23:59
Izvor: Sportske.net

Ne želi štoper Crvene zvezde da ubedljiva pobeda dovede do pogreškog stava ekipe pred revanš polufinala Kupa Srbije.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije nastavio je pohod na "duplu krunu" i ubedljivim trijumfom nad ekipom Mladosti iz Lučana praktično obezbedio plasman u finale iako revanš tek treba da bude odigran.

Strelac drugog gola za Crvenu zvezdu Nemanja Milunović pohvalio je posle današnjeg meča svoj bivši klub i objasnio da ubedljiv trijumf ne bi trebalo da utiče na stav njegove ekipe pred revanš u Lučanima.

"Rezultat 4:1 je vrlo dobar pred revanš, ali nije povod za stav kao da je finale već obezbeđeno. Zadovoljan sam rezultatom, ali imamo na umu da je Mladost dobra ekipa, da nije tako ne bi bila u polufinalu", kazao je Milunović.

Štoper crveno-belih snosi deo krivice za izjednačujući gol Mladosti, ali u isto vreme i zasluge za ubedljiv trijumf jer je prvencem vratio domaće u prednost.

"Srećan sam zbog prvenca. Pogodak je doneo novo vođstvo, lep je osećaj i zaista sam zadovoljan, a gol posvećujem deci. Dao sam pogodak za drugo vođstvo i najavio pobedu što dodatno raduje", dodao je Milunović.

Ono čime Milunović ne može da bude potpuno zadovoljan jeste slaba poseta na stadionu "Rajko Mitić".

"Razumem da je radnim danom poseta manja, ali sam očekivao veću podršku. Igramo za zvezdaše, pobeda je bitna, a svakako da je utakmicu upotpunila goleada. Siguran sam da su prisutni uživali u igri", zaključio je štoper Crvene zvezde.

Revanš utakmica polufinala Kupa Srbije između Mladosti i Crvene zvezde zakazana je za 15. maj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 17.04.2019
00:06

Utakmica je bila tek kada je Mladost izjednacila. Ako mislite da vrcete publiku na stadion onda igrajte fudbal a ne da stanete u 7. minutu posle 1:0. Posle je bilo mrtvilo, tacno da ga Mladost nije ukrkala ostalo bi 1:0 ili eventualno 2:0