Milovanović: "Već smo izgubili dva seta..."

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.03.2015.
15:57
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Trener fudbalera Radničkog 1923 Neško Milovanović tvrdi da njegova ekipa do kraja sezone ne može da kalkuliše ni na jednoj utakmici zbog čega će u duelu sa Voždovcem svim silama pokušati da dođe do pobede.

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog 1923 nalaze se na rubu ponora i svako naredno kolo u domaćem šampionatu za njih će biti jedna šansa manje da se dočepaju opstanka.

Sa 11 osvojenih bodova nakon 19 takmičarskih kola Kragujevčani zaostaju za prvim pratiocima 6 bodova a u subotu ih očekuje okršaj sa direktnim konkurentom za opstanak u ligi.

"Ekipa Voždovca je prilično dobra ekipa, koja ima jednog od boljih napadača u srpskom fudbalu – Oditu. Znam kako radi Zoran Milinković i tačno znam šta nas očekuje" rekao je trener Radničkog 1923 Neško Milovanović.

Šef stručnog štaba Radničkog 1923 u sredu je uživo pratio duel Čukaričkog i Voždovca u okviru polufinala Kupa Srbije pa sa svežim utiscima priprema svoje igrače za narednog rivala.

"Mi kalkulacija nemamo. Dva seta smo izgubili, a u tenisu se igra na tri dobijena. Imamo još jedan set, protiv Voždovca, koji ima šest bodova više od nas. Svesni smo situacije, ali dokle god postoji šansa, nećemo se predavati, moramo ići na pobedu" konstatovao je Milovanović.

Kormilar kragujevačkog superligaša pozvao je navijače da u što većem broju dođu na stadion kako bi podržali ekipu u borbi za važne bodove.

Što se sastava tima tiče, Milovanović neće moći da računa na Oseija i Terzića, zbog parnih kartona, dok su ostali u konkurenciji za tim.

Utakmica Radnički 1923 - Voždovac zakazana je za subotu, 21. mart, a počeće u 14 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke