Milovanović: "Tri boda ostaju u Kragujevcu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.04.2015.
18:03
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Trener fudbalera kragujevačkog Radničkog 1923 Neško Milovanović veruje da je njegova ekipa kvalitetnija od superligaša iz Pećinaca i da će u četvrtak bodovi ostati na "Čika Dači".

fkradnicki.com
fkradnicki.com

Povezane vesti

Nakon što su u Humskoj pokazali zube i naterali najkvalitetniji tim u zemlji "da gine" za tri boda fudbaleri Radničkog 1923 u četvrtak igraju jednu od najznačajnijih utakmica u sezoni.

Do kraja prvenstva ostalo je još devet kola a Kragujevčani u okviru 22. kola na "Čika Dači" dočekuju jednog od konkurenata u borbi za opstanak.

"Kalkulacija ne postoji. Idemo na pobedu. Dokazali smo celoj Srbiji da ovo više nije ekipa koja je primala od tri do pet golova. Izašli smo otresito u Beogradu, pokazali da znamo da igramo i da pored svih nevolja, možemo da se nosimo sa svim ekipama u Superligi" počeo je svoje izlaganje trener Radničkog 1923.

Superligaš iz Kragujevca zakovan je za dno tabele sa 14 osvojenih bodova posle 21. takmičarskog kola, dok naredni rival zauzima trinaestu poziciju sa šest bodova više.

"Bod nikome pokloniti nećemo. Po mom mišljenju, kvalitetnija smo ekipa od Donjeg Srema, iako oni imaju više bodova. Ulazimo u utakmicu kao protiv Partizana. Sigurno će biti teško jer nismo stigli da se odmorimo, ali moji momci uvek daju svoj maksmum i u ovu utakmicu će ući da pokažu da Kragujevac zaslužuje superligaša. Mislim da će tri boda ostati na 'Čika Dači'" dodao je Milovanović.

Utakmica 22. kola Jelen Superlige između Radničkog 1923 i Donjeg Srema zakazana je za četvrtak, 9. april, sa početkom od 14 časova a Neško Milovanović pozvao je Kragujevčane da dođu na "Čika Daču" i pomognu da nemoguća misija postane moguća.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke