Milovanović: "Pauza nije odgovarala, bili smo u seriji"

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.11.2015.
13:45
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović rekao je danas da reprezentativna pauza nije odgovarala njegovoj ekipi, ali da se nada dobrom rezultatu protiv Spartaka.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Mladost će sutra u 17.00 u Lučanima dočekati Spartak u 18. kolu Super lige Srbije.

"Možda nam ova reprezentativna pauza nije odgovarala jer smo u seriji dobrih rezultata. Nadam se da će moji igrači vrlo ozbiljno shvatiti ovu utakmicu. Jedino disciplinom, trkom i agresijom možemo doći do dobrog rezultata", rekao je Milovanović na konferenciji za novinare.

Milovanović neće moći da računa na Aleksandra Đokovića koji je teže povredio zglob i koji neće igrati do prolećnog dela sezone. U ekipu će se vratiti Nebojša Gavrić.

Trener ekipe iz Lučana je naglasio da je Spartak "mala nepoznanica", s obzirom na to da je nedavno preuzeo ruski trener Andrej Černišov.

"Mogu da kažem da je to jedan potpuno drugi Spartak, mnogo disciplinovaniji, ozbiljniji, prava takmičarska ekipa. Imajući to u vidu, mislim da nas očekuje veoma teška utakmica", kazao je on.

Prema njegovim rečima, Spartak poseduje zavidan individualni kvalitet, a od igrača je posebno istakao Vladimira Torbicu, kao i mlade reprezentativce.

Milovanović je pozvao navijače da daju punu podršku njegovoj ekipi i budu strpljivi tokom utakmice, jer Mladost "mora da bude obazriva".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke