Milovanović: "Neka igraju po kafićima, kod mene više neće!"

Autor: Beta Beta
sreda 28.10.2015.
16:59
Izvor: Beta

Strateg lučanske Mladosti Nenad Milovanović bio je izuzetno ljut na svoje igrače nakon poraza od BSK Borče zbog čega je poručio da pojedini više neće igrati dok je on trener.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener Mladosti iz Lučana Nenad Milovanović oštro je kritikovao pojedine svoje fudbalere posle današnjeg poraza od BSK-a u Borči i eliminacije iz Kupa Srbije.

"Dao sam šansu onima koji su do sada manje igrali da pokažu da zaslužuju da nose dres Mladosti, a pokazali su da ne zaslužuju. Neka se zapitaju, možda mogu da igraju po kafićima, mogu da igraju kod svojih mama, tata i menadžera, a kod mene više ne mogu", rekao je Milovanović posle utakmice u Borči.

Drugoligaš BSK je sa 3:1 savladao lučansku Mladost, člana Superlige, i plasirasirao se u osminu finala Kupa. Milovanović je čestitao BSK-u na pobedi i prolasku u narednu rundu.

"Borči svaka čast, odigrala je korektnu utakmicu i bila je bolja. Ljudi su nam iz dva prekida i jednog kontranapada dali golove, a mi smo počeli da igramo 10 minuta pre kraja, što je nedovoljno", kazao je Milovanović.

Trener BSK-a Milan Bosanac rekao je da pobeda mnogo znači ekipi, posebno zbog poraza od Bežanije u prošlom kolu Prve lige Srbije.

"Mogu da budem samo prezadovoljan. Posle poraza za vikend, pobeda protiv superligaša je mnogo bitna za samopouzdanje. Kritikovani su posle Bežanije i sada su pokazali energiju koja svakako zaslužuje pažnju", rekao je Bosanac.

On je pohvalio svoju ekipu, a posebno petoricu igrača rođenih 1995. godine i kasnije.

"Naša ekipa se sjajno predstavila, petorica mlađih od 20 godina je igralo bez kompromisa protiv jednog superligaša. Pokazali su profesionalni odnos i u bliskoj budućnosti će predstavljati pozitivan trend u našem fudbalu", naveo je Bosanac.

BSK posle 11 kola zauzima osmo mesto u ligi sa 14 bodova, dva više od zone ispadanja, a devet manje od mesta koje vodi u Superligu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke