Milovanović: "Dan 'D' za Radnički!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 06.12.2014.
17:56
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Trener kragujevačkog Radničkog 1923 Neško Milovanović najavio je da će njegova ekipa pokušati da ostvari prvu pobedu na domaćem terenu u tekućoj sezoni u duelu sa Vojvodinom, uprkos činjenici da su ovonedeljna dešavanja uzdrmala svlačionicu.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbalski klub Radnički 1923 iz Kragujevca isticao se ove jeseni očajnim rezultatima i nefudbalskim stvarima koje su dostigle kulminaciju sredinom nedelje na izmaku.

Na očajnu i neefikasnu igru poslednjeplasiranog tima Jelen Superlige nadovezao se štrajk igrača zbog neisplaćenih zarada a onda su i huligani uz nečiji "amin" zavodili red po svlačionici i izazvali prvorazredni skandal za koji će čuti FIFA u UEFA.

U takvim okolnostima Neško Milovanović je morao da pripremi ekipu za predstojeću utakmicu sa Vojvodinom, poslednju u jesenjem delu sezone.

"Najvažnija stvar u ovom momentu jeste utakmica u nedelju, dan 'D' za Radnički 1923. Nećemo kalkulisati – ne idemo sigurno na nerešeno, već na pobedu. Svlačionica jeste malo uzdrmana prethodnim dešavanjima, ali momci su spremni da izađu na teren i daju maksimum" rekao je Milovanović.

Superligaš iz grada na Lepenici trenutno ima sedam osvojenih bodova i nalazi se na poslednjoj poziciji na superligaškoj lestvici. Sa druge strane, rival koji u nedelju gostuje na "Čika Dači" pretenduje na sam vrh tabele i trenutno je treći tim u ligi.

"Vojvodina je, na čelu sa trenerom Marićem, odlična ekipa koja igra najlepši fudbal u Srbiji. Imaju fantastične pojedince, mlade igrače koji su željni dokazivanja ali mislim da se nećemo obrukati" kazao je Milovanović i dodao,

"Posle ovog revolta, igrači su izašli na teren i zajedno ćemo pokušati da pariramo Vojvodini. Vreme je da se na 'Čika Dači' uzmu tri boda" zaključak je trenera Radničkog 1923.

Pored predstojeće utakmice sa Vojvodinom trener Radničkog 1923 osvrnuo se i na optužbe koje je na njegov račun uputio Vuk Sotirović. Bez želje da polemiše sa svojim dojučerašnjim igračem Milovanović je najavio tužbu.

"Znam ko sam i šta sam. Stojim iza svojih postupaka i reči. U svojoj profesionalnoj igračkoj karijeri dugoj 16, i trenerskoj dugoj 5 godina, nemam nijednu mrlju i neću dozvoliti da iko blati moje ime, obraz i porodicu. Samo ću reći da moj tim advokata radi na tome" poručio je Milovanović.

Utakmica 15. kola Jelen Superlige između Radničkog 1923 i Vojvodine zakazana je za nedelju od 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke