Miloševiću se ispunila želja, stiglo ''dete'' Juventusa i već briljira u ''Zemunelu''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.03.2020.
09:51
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Partizan blizu angažovanja još jednog talentovanog igrača, koji je prve fudbalske korake napravio u italijanskom velikanu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Tokom zime se spekulisalo, a sada je postalo realnost - sedamnaestogodišnji ofanzivni vezista Denis Stojković priključio se treninzima Partizana u ''Zemunelu'', prenosi ''Žurnal''!

I ne samo to, nego mladi fudbaler je, prema prvim saznanjima, već počeo i da briljira na treninzima, pokazujući da Savo Milošević nije slučajno izrazio želju da ga na delu vidi u Partizanu.

Naravno, on je još uvek na probi, a ako sve protekne kako se očekuje, Partizan bi imao priliku da čak i bez plaćanja trening kompenzacije angažuje ovog mladog igrača.

Ko je Denis Stojković?

Radi se o momku koji ima i italijanski i srpski pasoš, svoj fudbalski put kroz mlađe kategorije počeo je da gradi u Juventusovoj omladinskoj školi, a od tada, do danas stigao je da se oproba i u Čelsiju, Olimpiji i austrijskom LASK-u.

Njegov talenat je već nekoliko godina poznat Miloševiću, još dok je radio u FSS-u, gde je vodio računa o mlađim kategorijama. Denis Stojković je tada nastupao za kadetsku selekciju naše zemlje, gde se upoznao i sa svojim vršnjakom iz Partizana Filipom Stevanovićem, sa kojim bi narednih godina možda mogao da čini i ubitačan tandem u crno-belom dresu.

Ali, da ne idemo toliko napred, odluka je na Miloševiću, a onda i upravi Partizana koja bi u slučaju pozitivne ocene trebalo da dogovori uslove pod kojima bi Stojković nastavio karijeru u Partizanu.

Prvi, važan korak već je napravljen.
-
Baner


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke