Miloševićevo obraćanje koje svi jedva čekaju! Evo za kada je zakazano!

Autor: Darko Mitrović
petak 07.08.2020.
12:40
Izvor: Sportske.net

Posle svega što se dešavalo u poslednjih par dana, ovo bi trebalo da bude možda i najsadržajnija pres konferencija Partizanovog šefa struke.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Neočekivani poraz Partizana i razočaravajuća igra crno-belih u Novom Pazaru izazvali su veliko razočaranje u ''crno-beloj porodici'', a trener Savo Milošević je neposredno posle meča nagovestio da čak razmišlja i o odlasku.

Juče su tim povodom usledili njegovi razgovori sa čelnicima kluba, posle čega je odlučeno da Milošević ostane, ali veliko je pitanje šta će dalje biti sa pojedinim, do sada standardnim igračima.

Zbog toga će naredna Miloševićeva konferencija za medije izazvati ogromnu pažnju, pristalice crno-belih željno iščekuju šta će šef struke imati da kaže posle svega, a ta konferencija je danas i zvanično zakazana.

Početak je sutra tačno u podne, dan pred meč trećeg kola Linglong Superlige, u kom će Partizan dočekati Javor Matis iz Ivanjice.

Naravno, sve ćemo to ispratiti na ovim stranicama.
-
baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Saturday, 08.08.2020
09:09

Biće puno patetike. Zaluđivanje navijača Partizana. Samo da ne uvuče svetske zavere i Zvezdu.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 07.08.2020
22:19

Саво остани.

avatar
Osijek 51
Friday, 07.08.2020
20:06

Necemo cuti nista novo, epizoda Pazar je pod Milosevicem vec postala serija. On je iskljucivi krivac sto je ekipa lose selektirana, ispretumbana, neuigrana i neefikasna. Ostavka se nikome ne

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 07.08.2020
13:00

https://youtu.be/pH5yFVAI2ts Nista me ne zanima sta on ima da kaze, kad neko ima ovakve uslove i ovakvo zdanje, ima i obavezu da melje sve redom. Njegovo je da se DELIMA bori za klub, a to ukljucuje i podrazumeva i zahtevanje, a potom i (ako je to potrebno) insistiranje na POJACANJIMA. Znam da smo i prosle godine u ovo vreme bili nervozni pre nego sto je dosao Natko, ne mogu sad da pisem da treba da dodje onaj Golasa jer je limit za strance taj koji jeste, bili bismo u problemu cak i kad bismo prodali Asana, Sadika ili Sumu (namerno tim redom) jer nije bas ni prirodno da imamo strance u/pri prvom timu koji nece igrati ni 50% vremena. Kvalitet, a ne kvantitet, tako treba da bude kad su u pitanju stranci, zna se ko moze i ko treba/mora da potpomaze i omogucava rotaciju.