Miloševićev ''veto'' - Još jedan igrač NIJE na prodaju!

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.05.2019.
17:42
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

U Humskoj se pripremaju i za finale Kupa, ali uporedo pripremaju i početak prelaznog roka.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Kada će nova sezona početi za Partizan, direktno zavisi od ishoda finala Kupa protiv Crvene zvezde, koje je na programu u četvrtak na ''Marakani''.

Pisali smo već na tu temu, ako Partizan osvoji Kup, ujedno će se i plasirati u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, u suprotnom će morati da startuje od prvog kola.

Dakle, biće dve nedelje manje ili više za crno-bele tokom letnjih priprema za formiranje tima za novu sezonu.

Ono što je još odranije već poznato, to je stav trenera Miloševića i čelnika kluba da jedino golman Vladimir Stojković nije na prodaju, da svi ostali mogu eventualno da odu u slučaju primamljive ponude, ali sada je ''veto'' stavljen i pored imena još jednog igrača.

Kako danas prenosi ''Telegraf'', u pitanju je vezista Saša Zdjelar, koji je zimus bio blizu prelaska u francuski Bordo posle ne baš blistave jeseni, ali je ovog proleća postao jedan od najboljih i najstandardnijih igrača Partizana.

Trener Milošević u njega ima ogromno poverenje, Zdjelar mu za sada na pravi način uzvraća na terenu, pa je za očekivati da on ipak ostane u Humskoj i za narednu sezonu, pogotovo jer je ugovorom vezan do leta 2021. godine.

Saša Zdjelar je ove sezone odigrao čak 44 utakmice za Partizan, postigao je jedan gol i upisao tri asistencije.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 22.05.2019
15:57
avatar
Peca Partizan
Wednesday, 22.05.2019
14:31

kakav zdjelar moze evertonu da cisti kopacke a o drincicu i da ne pricam sto ga ne vratite nego agonija i dalje da traje ....zdjelar ivanovic nikolic zakaric itd napolje niste vi za partizan kao i ovi sto su vas doveli

avatar
dejavu
Wednesday, 22.05.2019
13:43

Prvo,pitanje je koliko je ova vest spekulacija a koliko istina jer izjave nema.Drugo, Zdjelar uopste nije igrac koji pravi razliku pa da se sad lome koplja oko njega.Ali,cim je Savo bio u stanju (kao i par prethodnika) da konstantno forsira Pantica i da mu da potpunu slobodu u igri...sto bi taj navodni stav o izuzetnosti Zdjelara bio iznenadjenje.Mozda mi i dobijemo Zvezdu u finalu,mozda i sledeca sezona krene mnogo bolje, ali za ova 2 meseca on se pokazao vise kao trener koji prica, a manje kao strucnjak koji donosi promenu u igri i rezultatima.Prakticno jedini plus mu je ispao vracanje starijih igraca u konkurenciju,ali je tim izgubio stabilnost u odbrani,primljen je ekstreman broj golova,dok je napred previse toga zavisilo od individualne inspiracije.Naravno,eto mu prelazni rok i pripreme,pa nek dokaze suprotno,jedva cekam i pozdravljam.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 21.05.2019
19:10

Nama bi samo dva ili tri ekstrakvalitetna igraca napravila ogromnu razliku...

avatar
k.na.bicikli
Wednesday, 22.05.2019
09:22

kod nas je problem sto svi razmisljaju kao ti..daj dva tri ili jednog EKSTRAkvalitetnog igraca..Partizan nije tip kluba koji ce od pojacanja da osvoji ligu evrope..ako nemas budzet a imas omladisnku skolu onda ides na sistem kao Ajax na primer.Znaci prvo Savo da ostane barem kao Tumbakovic.Da se napravi sistem u kome ne moras da imas nekog igraca da ti pravi razliku nego svi igraci rade za tim i kapiraju taktiku ..imaju nesto i u glavi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 22.05.2019
15:56

Da svi razmisljaju kao ja, ne mogu da ti opisem gde bi nam bio kraj, a poenta mog komentara je bila da nama zapravo treba i znatno vise od dva ili tri pojacanja, ali, da bi vec dva ili tri prava obrnula pricu za 180 stepeni i neverovatno podigla kvalitet svih i ma...

avatar
ŠDanilo
Tuesday, 21.05.2019
18:10

Bjeko vrati seeee...

avatar
pogled sa avale
Tuesday, 21.05.2019
17:50

Savo nece praviti greske kao predhodni direktor za Andonova,, Ninkovica i Lukica..........Savo postuje kvalitet igraca i verovatno dici kvalitet igraca na visi nivo........

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 21.05.2019
19:09

* preThodni, AnTonova