Miloševićev kratak i jasan odgovor Kruševljanima!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 02.08.2020.
10:31
Izvor: Sportske.net, Žurnal

Trener Partizana nije želeo da ulazi u dublju polemiku.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je startovao pobedom novu sezonu, ali je penal iz 87. minuta ostao glavna tema posle pobede crno-belih.

Trener Napretka Dragan Ivanović je žestoko kritikovao odluku sudije Grujića da pokaže na belu tačku, usput je prozvao i Partizan, a Milošević se oglasio dan kasnije i na pitanje da li smatra da je njegov tim zasluženo slavio, kao iz topa odgovorio "Smatram", prenosi današnji  Žurnal.

Savo nije želeo da komentariše suđenje, ali je imao odgovor za Kruševljane.

"Neka ljudi iz Napretka kažu kako su uvek dočekani na Partizanovom stadionu", rekao je Savo.

"Utakmica je bila onakva kako smo očekivali, za nas teška, posebno posle prvog poluvremena kada smo gubili. Imali smo sreće da postignemo gol na vreme i u drugom poluvremenu jurimo pobedu. Čestitke igračima oba tima, nije bilo lako trčati po ovom vremenu. Za nas je ovo bila prva utakmica i ima još stvari da popravimo", zaključio je Savo Milošević.

Nerado podsećamo da su Crvena zvezda i Partizan već posle prvog kola počeli rat saopštenjima. Prvo je počela Zvezda, više OVDE, a potom je u kasnim satima odgovorio i Partizan, čitajte OVDE.

Baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 02.08.2020
13:18

Savo ne brini, ako ne ide tu je Danilo iz Cokota.

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 02.08.2020
13:14

Sta ocekivati od njega drugo nego da prica ovakve gluposti kao sto je pricao da Sadik vredi 20m. Nereseno bi bio okej rezultat, a to da je Partizan zasluzeno pobedio je vise nego smesno, sto bi se reklo receno od muke...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 02.08.2020
12:17

1. Nisu i zvezda i Partizan zapoceli rat saoptenjima, vec je zvezda i ove sezone nastavila saopstenjima da kuka svaki put kada im sudija ne ispuni plan da dovoljno pokrade Partizan da ne bi pobedio. 2. Partizan ne samo da nije zapoceo nego uopste nije ni odgovorio cirkusu iz rupe, odgovorio je Vuletic u svoje ime. 3. Zbog zvanicnog komentarisanja sudjenja zvezdi trebaju biti oduzeti bodovi po istim onim pravilima po kojima je FSS oduzeo bodove Partizanu, ali znajuci da zvezda kontrolise FSS on ce nastaviti selektivno da deli pravdu prema potrebama zvezde. 4. Trener napretka je na konferenciji nakon utakmice rekao da nije video situaciju kod penala jer je bio daleko sto ne vidim da je navedeno u tekstu. 5. Milosevic je odgovorio clanovima uprave zvezdine filijale iz Krusevca koji su provocirali i vredjali. 6. Takvo licemerje vlada u Srbiji da smo se svi slozili da je Brih pokrao Partizan kada nije dosudio penal nad Mitrovicem na SP2018, a sada neki pokusavaju da nam objasne kako dva prekrsaja nad Vitasom i Ostojicem koja su oba veca od onog nad Mitrovicem nisu penal. 7. Isto licemerje vazi i za nedosudjeni penal nad Vitasom pre dosudjenog kada je Danilo Grujic pokrao Partizan. 8. Sumnjivu situaciju u sensaestercu napretka kod potencijalnog igranja rukom niko ne spominje. 9. Partizan je pobedio s 2 gola razlike, a sudija Danilo Grujic je umesto 6 trebao da nadoknadi 12 minuta sto je odluka takodje na stetu Partizana. 10. Svi se prave da ne vide kakvu su utakmicu odigrali zvezda i novi pazar, laganije od plesa dva devedesetogodisnjaka, prvi gol zvezde igrac sam na petercu, drugi gol iz zvezdanaesterca, a treci iz slobodnjaka koji ne smeju ni da ponove na usporenom snimku.

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 02.08.2020
12:16

Počeli rat saopštenjima? Jel opet ne smete da navedete koje koga prvi "napao"? A mi treba da teramo dalje. Prvi pokušaj komšinice i njihove rodbine i prijatelja koji im dolaze na rodjendan iz FSS-a nije uspeo. Mislili su da je samo dovoljno da naša utakmica jedina bude u dnevnom terminu i da se igra na preko 35stepeni na otvorenom (oko 30 je pokazivalo u hladu), ali su se zeznuli.

avatar
Gogi-11
Sunday, 02.08.2020
12:00

Pa ne treba da pricaju svi vec znaju kako ste ih docekivali skoro svaki put sem kad ni sudija nijemogao da vam pomogne seti se milosevicu samo gola iz ofsada u 95min za izjednacenje....u glavnom malo cega lepog mogu da se sete....

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 02.08.2020
11:07

Koji je ovo put da zvezda prva pocinje?

avatar
magister
Sunday, 02.08.2020
10:52

Mala ispravka: Crvena Zvezda je izdala saopštenje, a na to je svojim saopštenjem odgovorio - Vuletić, koji jeste potpredsednik Partizana, ali nije odgovorio u ime Partizana, dok je prethodno saopštenje - saopštenje Crvene Zvezde povodom *suđenja Partizanu u Kruševcu*.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 02.08.2020
10:34

Ovo je ocekivano, 12-ti igrac pojavljuje se pred kraj utakmice i donosi prevagu... Ali, mora li to vec u 1. kolu tako?
Samo pitam