Miloševića ''pojeo'' sistem koji je sam stvorio?!

Autor: Darko Mitrović
petak 16.10.2020.
16:21
Izvor: Sportske.net

A sve uz poređenje sa - Sepom Blaterom!

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Već mesec i po je prošlo od odlaska Sava Miloševića sa mesta trenera Partizana, a odjeci njegovog rastanka sa Partizanom se i dalje pojavljuju.

Ovoga puta na Tviteru, gde je predsednik  Sindikata profesionalnih fudbalera Srbije ''Nezavisnost'' Mirko Poledica iz svog ugla prokomentarisao Miloševićev odlazak, uporedivši ga sa odlaskom Sepa Blatera svojevremeno sa čela FIFA.

''Jedina dva fudbalska radnika koji su stvorili sistem koji ih je kasnije pojeo su Sep Blater i Savo Milošević.

Blater je stvorio Etički komitet koji ga je najurio iz fudbala a Savo je stvorio današnju generacaciju sudija kao visoki funkcioner FSS i zbog njih je napustio Partizan'',
napisao je Poledica.

Milošević je ostavku na mesto šefa struke Partizana podneo posle isključenja na utakmici protiv Vojvodine u Novom Sadu, gde je domaći tim na kraju slavio sa 3:2.
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Friday, 16.10.2020
21:23

Hahahahahahahahahahaha...koja laž! Milošević nikakve veze nije sa sudijama imao, sudije regrutuje zvezda među svojim navijačima.

avatar
Osijek 51
Friday, 16.10.2020
18:09

Milosevica je POJELA njegova tvrdoglavost i kao posljedica toga serija gresaka u personalnom i taktickom smislu. Jedna od kineskih mudrosti kaze, KAD SE DVA PUTA POTEPES NA ISTI KAMEN;NIJE KAMEN KRIV......

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 16.10.2020
17:03