Miloševića nisu obradovale vesti sa Ostrva, ali ni raspored u LSL: ''Ako je to tačno, onda nama sledi pakao''

Autor: Darko Mitrović
subota 02.11.2019.
16:36
Izvor: Sportske.net

Šef struke Partizana danas mnogo bolje raspoložen posle ubedljivog trijumfa njegovog tima nad Vojvodinom, a onda je od novinara čuo rezultat iz Premijer lige...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti


Odmah posle meča, trener Partizana Savo Milošević razgovarao je sa novinarima.

''Moram da budem nedosledan sebi, nije trebalo ni danas da se pojavim na konferenciji, da ne ispadne kako dolazim samo kada pobedimo'', počeo je Milošević, podsećajući na ono što se dogodilo posle meča sa Čukaričkim, kada su ga novinari uzalud čekali, i nastavio:

''Jako bitna pobeda za nas, posle svega što se izdešavalo protiv Čukaričkog i pogotovo imajući u vidu sve što dolazi. Trebala nam je dobra pobeda i ovakav rezultat. Igrali smo derbi protiv jedne od najozbiljnijih ekipa u ligi. Mislim da je igra tokom svih 90 minuta bila na onom nivou na kom smo pokazali da možemo da igramo.

Sve čestitke momcima, nadam se da nećemo poleteti'', naglasio je Milošević.

Zamoljen od strane našeg novinara da prokomentariše činjenicu da je Partizan najbolje partije od početka sezone u Superligi pružio protiv Zvezde, Radničkog i Vojvodine, a da je kikseve, izuzimajući mečeve sa Čukaričkim i TSC-om, doživljavao u duelima sa slabije plasiranim ekipama, Milošević je došao do zanimljivog zaključka.

''Ako je to tačno, onda nama sledi pakao u narednih šest kola. Nadam se da ćemo izvući pouke iz tih utakmica. Slažem se da smo imali nedovoljno dobar voljni momenat. danas se vidi razlika kada od prvog minuta užete koncentrisano, ali ako pet posto spustite taj nivo, imate problem sa svakom ekipom u ligi'', istakao je Milošević.

Iako je bio zadovoljan igrom, ne slaže se da je Partizan lako došao do pobede.

''Nije bilo lako, ali ispada tako. Mečeve u kojiam smo mi uspevali da povedemo, rešavali smo lako, jer posle toga našu tranziciju ne može da brani praktično niko. I danas nam se otvorila utakmica'', kaže Milošević.

Asano opet nije bio strelac?

''Doći će i to vreme da i on postiže golove'', kratko je uzvratio trener Partizana.

Objasnio je i izmenu Bibrasa Natha, dvostrukog strelca danas.

''Odmaram ga. Problem je za igrače koji igraju u reprezentaciju, a on je kapiten izraelske reprezentacije. Igra konstantno i kod nas i za reprezentaciju, moramo da vodimo računa. Morao sam da odmaram i još neke igrače'', istakao je Milošević.

Poslednje pitanje bilo je vezano za današnji Mančesterov poraz u Premijer ligi od Bornmuta (1:0). Ta vest nije obradovala Miloševića, s obzirom da Partizan u četvrtak gostuje na Old Trafordu.

''Nije baš dobar poraz...'', prokomentarisao je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Saturday, 02.11.2019
20:52

Tako to izgleda kada je pristup utakmici odgovoran i profesionalan , a kljucno pitanje je ko moze sebi priustiti luksus da bude drugacije...Sreca nasa sto Stojkovic nije imao vise posla, mislim da bi OPET lose odradio, cim se makne sa gol linije ima uzasno lose procjene...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 03.11.2019
09:06

Kakve užasne procene je imao danas? To su bili Ostojićevi kiksevi, a ne njegovi, pa da je čekao na golu igrač bi imao vremena za mnogo bolju poziciju 1 na 1 s njim, ovako je morao da ga obilazi i šutira iz punog trka i lošeg ugla slabijim nogom.

avatar
Dorotej
Saturday, 02.11.2019
17:48

Opet te "kafanske priče" sa Miloševićem i njegove velike misli "Sledi nam pakao". Tako će biti iz dana u dan, jer je Savo pun priča ko zna se šta, do prve "kore od banane". Posle će biti već viđeno, bio sam ljut, ribam igrače, ... bla, bla. Cirkus ide dalje.

avatar
Ovono
Saturday, 02.11.2019
18:24

Cirkus!? To ti je decko sa druge strane brda. Duva danas jak vetar pa te malo poremetio ko limenog pevca na krovu.

avatar
Dorotej
Sunday, 03.11.2019
10:51

Ne mogu da ti pomognem ako su tebi "rekla kazala" kvalitetne informacije o klubu. To je tvoj nivo mentalnosti da probleme gledaš kroz optiku sa koje si strane brda, a ne šta oni u suštini znače.

avatar
Nedeljko Panic
Saturday, 02.11.2019
20:04

Tebi bi bilo bolje da piseskomentare o vasoj zvezdani ,,postenjaci".
Buko srbskog fudbala.