Milošević zamerio dvojici svojih igrača, ali i Velšanima!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 25.07.2019.
23:05
Izvor: Sportske.net, Beta

Savo Milošević je zadovoljan pobedom i očekuje bolji Partizan u revanšu.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je večeras da je bitno da njegova ekipa pobedila Konahs Ki i istakao da je bilo teško igrati protiv ekipe koja "ne želi da igra", ali je i zemerio svojim igračima što su reagovali na provokacije Velšana.

"Manje-više upravo ono što smo očekivali - da će biti jako teško. To je ekipa koja ne želi da igra, a pri tome je jako čvrsta nazad, uvek je devet-deset igrača iza lopte. Teren je u gorem stanju od većine naših... Prosto nije bilo moguće igrati brže od ovoga, a kad ne možete brzo ovakve ekipe vam uvek naprave problem", rekao je Milošević nakon utakmice.

"I pored toga mislim da smo mogli da damo još neki gol, ali dobro, ja sam zadovoljan. Bitno je da smo dobili utakmicu. Sve rešavamo na našem stadionu gde ćemo verujem moći da igramo brže i bolje", dodao je on.

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras u Rilu ekipu Konahs Kija sa 1:0, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Milošević je naveo da je očekivao agresivnu ekipu Konahsa, ali je istakao i da mu se neke stvari nisu dopale.

"Ti udarci bez lopti su jako opasni. Oni bili su skloni i takvim stvarima. To im je danas bilo dozvoljeno, ali smo i mi morali da budemo mnogo koncentrisaniji u nekim situacijama i da ne ulazimo u raspravu sa njima i tuču jer to sve ide njima u prilog", rekao je Milošević.

Trener Partizana nije bio zadovoljan time su na na provokacije domaćih igrača regovali najiskusniji, Zoran Tošić i Vladimir Stojković, i zaradili žute kartone.
 
"Njih dvojica je trebalo da smire ostale, a ne da reaguju. To je nešto što smo mogli da očekujemo... Kvalitet ove ekipe nije na nekom nivou, ali se zato služe svim drugim sredstvima da osujete svaku nameru koju imate. Golman je ukrao pola utakmice, na svaki aut su krali vreme...", rekao je Milošević.

"Jako je teško ostati pribran u takvim situacijama i koncentrisan, ali smo dobili dva žuta kartona što je jako glupo u ovakvim utakmicama. Ako želimo u Ligu Evrope moramo da se čuvamo, a ne da zbog ovakvih mečeva dodjemo u situaciju ne mogu da igraju u težim mečevima", dodao je trener Partizana.

Milošević je naveo da je zadovoljan što su crno-beli u prva dva meča u novoj sezoni pobedili bez primljenog gola, ali je i naveo da ekipa mora da poboljša realizaciju.

"Ono što nije dobro i već se ponavlja drugu utakmicu da nam treba veliki broj šansi da bismo postigli gol. To je segment koji moramo da popravimo jer nečemo uvek biti u situaciji da ne primimo gol. To je nešto što me brine, sve ovo drugo je za početak sezone zadovoljavajuće", rekao je Milošević.

Upitan šta očekuje u revanšu protiv velške ekipe naredne nedelje, Milošević je kazao: "Očekujem dosta drugačiju utakmicu, najviše zbog terena".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Friday, 26.07.2019
11:16

pola tima ne valja a koga su doveli uzas kvazi strucnjaci

avatar
magister
Friday, 26.07.2019
00:52

Savo, problemi su:

1. Ostojić i Šćekić, najviše su njih puštali sa loptom, ne znaju šta će, a očigledno nema nekih uigranih rešenja za osvajanje prostora i oslobađanje igrača. Tako smo najveći deo utakmice gledali naša dodavanja levo desno, par metara napred, uglavnom prema igraču koji i sam trči prema centru sa čuvarem za vratom, pa ovaj samo vrati nazad - zato čak ni protiv ovog protivnika nismo mogli da napravimo šanse iz akcija,
2. Sadik je igrač kome mnogo toga nedostaje, a da bi proigrao, mora da dobija lopte u prostor, i moraju takve akcije da se uigravaju; Danas, nijedan naš igrač nije umeo da doda loptu u prostor, to je tužno i jadno. Ožegović je igrao svoju igru, stalno pada i traži zaštitu sudije, nekako i dođe u situaciju, ali je to danas uvek bilo u nekom grču, bez prave šanse, a da odigra, to se od njega i ne očekuje.

3. Ivanović - istina ima želju, volju, agresiju, ide napred i u principu, taktički, on zaista igra šta treba, ali je ta igra vrlo niskog kvaliteta.

4. Suma - prečesto olako gubi loptu; ako mu uputiš loptu kad mu čuvar diše za vratom - uglavnom je gubi, ovaj ga odnese, svako; on pokušava, gurne tu loptu, nekad i pogodi, ali - ni to nije kvalitet za Partizan.

Lopta mora da ide znatno brže sa jedne na drugu stranu, kad se protivnik ovako brani, inače uvek stanu u zonu i ima ih dovoljno da sve pokriju, čak i kad su ovakvi dunsteri, a jesu dunsteri. I potpuno je neverovatno da od 5 pokušaja mekih pasova u dubinu - svih pet budu pogrešni. Ako već nemaju talenta, pa makar nek uvežbaju to, nek ostanu duže na treningu i uvežbavaju dubinski pas, Sadik je bez tog pasa nula.

Savo: vrati Nikolića i Zakarića, vrati Đerleka i protiv ovakvih timova odigraj sa Đerlekom ili L. Pavlovićem, umesto drugog zadnjeg veznog, pa njima daj i defanzivni zadatak, ali će lopta ići mnogo brže. Takođe, pored ovakvih špiceva, nema razloga da ne probaš Arambašića, makar će publika da ga bodri i nosi, a baš je talentovan.

avatar
RIP KOBE
Friday, 26.07.2019
14:24

jedino nisam za povratak nikolica i djerleka. goran bi svakako mogao nazad. nije jos otisao?