Milošević pred put u Vels objasnio zašto je fudbal ''jako čudan''

Autor: Beta Beta
sreda 24.07.2019.
10:13
Izvor: Beta

Partizanova ekspedicija jutros otputovala u Vels.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je danas da crno-beli moraju biti oprezni u predstojećem meču protiv Konahs Kija i istakao da njegova ekipa može da prodje dalje, ali samo ako igra ozbiljno.

"Mi smo konstantno skenirali Kilmarnok i zaključili da su jako dobra ekipa koja je igrala odlično u škotskom prvenstvu i dobila Glazgov i Seltik. Vidim da u poslednjih par dana mnogi potcenjuju momke koji su taj Kilmarnok dobili", rekao je Milošević novinarima pred put u Vels.

"Mi poslednja tri-četiri meseca nikog nismo dobili lagano, nijednu ekipu, nemamo prostora da razmišljamo kako će biti lagano. U svakom slučaju, mislimo da smo bolji i da možemo da prodjemo, ali samo pod uslovom da igramo ozbiljno", dodao je trener Partizana.

Fudbaleri Partizana putuju danas u Vels gde ih u četvrtak od 19.00 očekuje prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Konahs Kija koji je u prvom kolu napravio iznenadjenje eliminisavši škotski Kilmarnok.  

"Fudbal je jako čudan i zanimljiv. Iz dva šuta su uspeli da postignu dva gola koja su im bila neophodna, ali to je fudbal, o tome pričam. Kilmarnok jeste promašio dosta šansi, kvalitetnija je ekipa, ali upravo ta dva meča pozivaju na oprez", rekao je Milošević.

On je istakao da veruje da se njegovi igrači neće opustiti.

"Svi smo svesni važnosti ovog meča... Većinu utakmica u našoj ligi igramo protiv ekipa koje se zatvore, većina ekipa u našoj ligi igra slično kao Konahs Ki i jako je teško fizički proći 10 ljudi koji stoje defanzivno", rekao je Milošević.

Konahs Ki igra čvrsto, a Milošević je istakao da će njegova ekipa nastojati da izbegne "tuču" na terenu.

"Ne zato što se plašimo, već zato što bi bilo pametno da probamo igrom da izbegnemo te njihove startove i agresivnu igru", rekao je Milošević.

Revanš meč je na programu narednog četvrtka u Humskoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Wednesday, 24.07.2019
21:55

E, Savo , sad si u pravu. Tako jadna ekipa koju moze glatko dobiti ovaj snazni Partizan, jednostavno ne postoji...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 24.07.2019
17:20

Tačno, najlakše smo pobedili zvezdu koja je tek uspela jednu loptu da dobaci do promrzlog Stojkovića.

avatar
Delije Sever 021
Wednesday, 24.07.2019
15:12

Pa uvek kada igra losija eki0a protiv dobre bude krljanja i ostrih startova jer to je jedini nacin da zaustavis kvalitetnijeg od sebe, setite se na primer derbija...

avatar
Peca Partizan
Wednesday, 24.07.2019
11:09

vracaj birmancevica sa pozajmice iz cukarickog

avatar
k.na.bicikli
Wednesday, 24.07.2019
13:18

Bolji od ivanovica u svakom slucaju.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 24.07.2019
17:22

Birmančević nije više na pzajmici, igrač je Čukaričkog.

avatar
Riverside
Wednesday, 24.07.2019
11:02

Nismo nikog dobili lagano zato sto 6 od 10 igraca imaju, pre svega, defanzivne zadatke, a ova cetvorica sta urade. Samo trebaju da nam zatvore Sumu i Tosica, i to je to, necemo ga dati za dve godine.

avatar
Doki Daki
Wednesday, 24.07.2019
10:18

Šta to znači ako igra ozbiljno? Profesionalac prima platu, za naše uslove i više nego veliku i protiv svakoga mora da igra ozbiljno. Trener je tu da stalno to priča igračima.