Milošević otkrio, fudbaleri Partizana u karantinu!

Autor: Ivan Cvetković
petak 13.03.2020.
13:44
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Zdravlje na prvom mestu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener Partizana Savo Milošević otkrio je na konferenciji za medije pred meč sa Voždovcem da je čitava ekipa u karantinu zbog mera predostrožnosti od Korona virusa.

Meč na krovu Tržnog centra Stadion igra se u subotu od 15.30, a svi susreti 26. kola Superlige Srbije biće odigrani bez prisustva publike.

"Polako svi postajemo zavisni od situacije kad je u pitanju virus. Juče sam odveo ekipu u karantin, kako bih probao da sačuvamomir u glavama igrača. Za ponedeljak su najavljena tesitranja na virus. Pre četiri dana zabranjeno je da svakom ko nije zasposlen ulaz na Sportski centar "Zemunelo". Ekipa je izolovana, mere će biti još restriktivnije, zavisno od države i koraka koji se budu preduzimali na nacionalnom nivou. Sve uzkazuje da će situacija ovde da eskalira, ali nismo razmišljali da se preselimo na neku destinaciju poput Turske ili Dubaija, ne vidim da bilo ko u svetu razmišlja na taj način", smatra Milošević.

"Već sada osećamo da ambijent nije najidealniji da bi se održavala sportska takmičenja. Ne mislim samo na fudbal, videli ste već da je u drugim sportovima sve suspendovano, tako da je teško fokusirati se na fudbal i sport kada ovakva jedna situacija utiče bukvalno na sve", istakao je strateg "crno-belih".

"Moramo prvo da uzmemo u obzir zdravlje, ovo postaje ozbiljan problem i razmišljati u takvim okolnostima o takmičarskom delu postaje besmisleno. Mislim da se neke stvari po meni podrazumevaju, a to je da su oni profesionalci, da ovde zarađuju platu i da li će igrati utakmice ili trenirati, nebitno je, to su njihove obaveze. Ali mislim da je to najmanji problem. Ako ovo eskalira, a na svetskom nivou pričamo o pandemiji, onda fudbal i sport tu postaju sekundarna stvar", rekao je Milošević.

Govoreći o samom meču protiv Voždovca, Milošević je naveo da njegov tim čeka jedna od najbitnijih utakmica u prolećnom delu.

"Treba nam pozitivan rezultat. Imamo za protivnika ekipu koja je jako nezgodna po nas. To je ekipa koja u poslednje vreme ne igra dobro, promenili su trenera i verovatno će s novom energijom čekati sutrašnji meč...", rekao je Milošević.

"Probaćemo da preduzmemo sve potrebne mere da sutra odigramo najbolju utakmicu u prolećnom delu jer nam je to neophodno ako želimo dobar rezultat", rekao je Milošević i dodao da sutra sigurno neće moći da računa na Sadika i Sumu, dok je nastup Natha i Lutovca pod znakom pitanja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke