Milošević očekuje "još uspona i padova"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.04.2019.
22:19
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana prokomentarisao je viđeno na terenu i izneo svoj stav o onome što se dešavalo na tribinama u Novom Sadu.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana doživeli su u nedelju poraz od Vojvodine (3:2) u okviru poslednjeg kola preliminarne faze takmičenja u Super ligi.

Bio je to drugi poraz na trećoj utakmici Save Miloševića, a trener Partizana rekao je posle meča da je tim sa većim voljnim momentom pobedio.

"Čestitam Vojvodini na zasluženoj pobedi i ulasku u plej-of. Mislim da su danas više od nas želeli pobedu. Mogla je utakmica da ode i u nekom drugom smeru, međutim, na kraju je voljni momenat presudio. Stanje ekipe koju ja vodim je trenutno jako teško i vrlo teško se dižemo iz nekih situacija, Vojvodina je to jako pametno iskoristila i ja joj na tome čestitam", rekao je Milošević.

Ekipa Partizana obezbedila je plasman u plej-of sa treće pozicije na tabeli, pa poraz u tom smislu nije imao reperkusije. Zabrinjava što i dalje igrači deluju potpuno anemično.

"U jako teškom psihološkom stanju se nalazi ekipa već duži vremenski period. Jako je teško izaći iz toga. Rekao sam da će to biti dugačak i težak proces, a sve ovo je bilo za očekivati. Imaćemo uspone i padove i do kraja prvenstva nijedna utakmica za nas neće biti laka. To je stanje u kome smo trenutno i moramo da se suočimo sa tim. Posle ove tri utakmice imaćemo jasniju sliku oko toga kakve su mogućnosti svakog igrača i našeg tima, odnosno šta je to što možemo da popravimo u kratkom periodu jer od sledeće nedelje kreće plej-of", dodao je trener crno-belih.

Utakmicu u Novom Sadu obeležio je i petnaestominutni prekid u drugom poluvremenu zbog skandiranja dela navijača gostujućeg tima.

"Ne znam zaista šta da kažem... Razumem navijačke strasti, ali nikako ne mogu da prihvatim ovakve povike u ovoj zemlji i još u Novom Sadu i Vojvodini uopšte, teritoriji na kojoj živi preko 20 nacija i nacionalnosti. Zaista neshvatljivo", zaključio je Milošević.

Na startu plej-ofa Partizan će ugostiti ekipu Čukaričkog, tim sa kojim je odmerio snage pre pet dana u okviru pretposlednjeg kola preliminarne faze takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 08.04.2019
15:13

Kiksnucemo mi jos mnogo puta s tobom, ne moze ovakav Partizan da vodi pocetnik, u derbiju nas zvezda pobedjuje sigurno da pobedimo Radnicki u kupu nema sanse kako sada stvari stoje, da izborimo evropu tesko, I naravno posle toga NAPOLJE SVI IZ PARTIZANA I TI SAVO ZAJEDNO SA NJIMA

avatar
Sunday, 07.04.2019
23:38

jos nisi podneo ostavku?

avatar
Душан Терић
Sunday, 07.04.2019
22:57

Ovaj partizan je 30 gori nego sa batom I jedno 70 gori nego pod djukom. Sad se vidi sta su rezultati od prosle godine. Magija, cista magija... djuko vrati se, sve ti je oprosteno

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 07.04.2019
22:50

Bravo za tu izjavu na kraju.