Milošević objasnio zagrljaj sa Sumom, ko mu je davao pogrešne informacije?

Autor: Darko Mitrović
subota 14.12.2019.
16:03
Izvor: Sportske.net

Srećom, Savo nije lakoveran...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Nedugo posle šokova u režiji AZ Alkmara i Napretka, atmosfera u Partizanu je vrlo brzo ponovo postala ona prepozntljiva, pobednička.

To je došlo do punog izražaja u četvrtak, u duelu sa Astanom, kada je Sejduba Suma posle vodećeg gola u petom minutu otrčao da podeli radost sa trenerom Savom Miloševićem.

Njihov zagrljaj u mnogi odmah protimačili kao Suminu želju da zahvali Miloševiću za podršku i odnos koji je imao prema njemu od prvog dana zajedničke saradnje.

Suma je ove sezone na terenu uspeo da mu na pravi način uzvrati, a par dana posle pomenute utakmice, Milošević je u današnjem razgovoru sa novinarima otkrio da je u početku dobijao pogreške informacije o Sumu, u šta nije želeo da poveruje i -  to se crno-belima isplatilo.

''Mogu samo da kažem da sam prezadovoljan onim što je Suma uradio od letos kad se vratio u Partizan, a kao adekvatna nagrada je došao novi ugovor. Sve što je uradio u ekipi za pet meseci je za svaku pohvalu.

Rekao sam i u junu da neću donositi odluku na osnovu priča i razmišljanja drugih ljudi, jer volim u sve sam da se uverim. Pružio sam mu šansu, on ju je maksimalno iskoristio i to je normalna stvar.

Kada sam došao, čuo sam da je isključen iz dešavanja, da je u svom svetu, da je nezainteresovan...

A evo, sve ove stvari pokazuju da je i te kako zainteresovan da dobro igra, da ekipa dobro igra i da je posvećen ovom klubu i timu i ovo su samo potvrde da je to tako'', naglasio je Milošević, pa se postavlja pitanje ko mu je letos davao pogrešne informacije.

Podsetimo, Partizan je ove nedelje sa Sumom potpisao novi ugovor na tri godine, što je još jedna potvrda koliko sada u Humskoj svi veruju u ofanzivnog fudbalera iz Gvineje, koji je u proteklih par godina toliko bio kritikovan sa svih strana...
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Saturday, 14.12.2019
17:27

Koliko je Suma sada bolji igrač nego kada je igrao kod Đukića...