Milošević o košarkaškoj majstorici - Zašto se mnogo nervira?

Autor: Darko Mitrović
subota 06.04.2019.
15:27
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana u današnjem razgovoru sa novinarima na zanimljiv način se dotakao i večerašnje košarkaške majstorice u ''Pioniru''.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Trener Partizana Savo Milošević izašao je danas pred novinare u najavi sutrašnje utakmice 30. kola Superlige protiv Vojvodine, ali nije moglo i bez pitanja o večerašnjem košarkaškom derbiju, u majstorici polufinalne serije ABA lige, između Crvene zvezde i Partizana (18 časova).

Iako, naravno, svim srcem podržava ekipu Andree Trinkijerija, Milošević je priznao da neće moći da gleda celu utakmicu.

''Gledaću samo poslednja dva minuta, jer kad gledam košarku, nerviram se mnogo više nego kad gledam fudbal, a sad ne mogu sebi da dozvolim da se nerviram. Prosto, neću moći da gledam tu celu utakmicu.

I prošlu sam gledao samo poslednji minut'', otkrio je Milošević.

Crvenu zvezdu smatra blagim favoritom večeras, ali bez obzira na ishod, primećuje veliki uspon Partizana koji bi tek sledeće sezone mogao da dođe do punog izražaja.

''Zvezda je u blagoj prednosti, ali to je derbi i to je vrsta pritiska, sa druge strane, mnogo mi se dopada u kom pravcu ide Partizan. Ako to ne bude ove godine, biće sledeće mnogo više. Možda blaga prednost Zvezdi, ali ona je neznatna'', zaključio je Milošević.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke