Milošević ne iznenađuje, poznata i startna postava, ali i rezervisti?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 01.08.2019.
12:12
Izvor: Sportske.net

Na početku sezone, trener Partizana odlučio da forsira postavu koja je u prva dva meča na gostovanjima upisala obe pobede.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Oba meča Partizan je dobio minimalnim rezultatima, 1:0, najpre u Inđiji u prvom kolu Linglong Superlige, a onda i u Rilu protiv Konas Kija, na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Večeras je prilika za znatno efikasniju utakmicu, pošto od 21 čas Partizan  u revanš meču drugog kola kvalifikacija za LE dočekuje ekipu Konas Kija, a u najavi ovog duela, iz Humske su obećali da će igra crno-belih večeras mnogo bolje izgledati nego pre nedelju dana.

Kada je u pitanju startna postava, tu ponovo ne bi trebalo da bude iznenađenja i očekuje se da Savo Milošević na teren izvede istu postavu kao i u prethodnim mečevima.

Dakle:

Stojković - Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, Ivanović - Sadik.

Utisak je da je već poznato i ko će biti na klupi za rezerve, naša procena je da će se tamo večeras naći: N. Stevanović, Vujačić, Brežančić, Lutovac, L. Pavlović, F. Stevanović, Ožegović.

Ali, već od sledećeg meča trebalo bi da bude promena, jer što pre treba u sastav uklopiti najveće pojačanje ovog leta, Japanca Takumu Asana koji bi sutra trebalo i zvanično da bude predstavljen.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Thursday, 01.08.2019
17:22

Pa i da hoće da iznenadi nema sa kim.Pogledajte klupu, jedino da se Savo skine i zaigra.

avatar
REVØLT
Thursday, 01.08.2019
12:18

Mislim da nece i Luta i Laza i Fica, bice verovatno Lola na sredini jer Savo uvek na klupi (o)stavlja golmana, stopera, (levog) beka, zadnjeg veznog, centralnog/ofanzivnog veznog, krilo i spica, jedino je prosli put (u Velsu) odstupio, nesto sam citao da su se posvadjali on i Lazar Pavlovic :-(((

avatar
REVØLT
Thursday, 01.08.2019
12:16

Proradila "ruska veza", Bambi dovodi bivšeg saigrača u Partizan?
pre 23 sati
Hajde, 'leba ti, seti se jos nekog bivseg saigraca. Probaj da nagovoris Musu ili Dumbiu Hahaha Zamislite to- Ahmed Musa i onaj drugi nas Musa, a sa druge strane Sejduba Suma, Sejdu Dumbia i Umar Sadik, Afrika u punom sjaju. Taman Musa levo i Dumbia u spicu, Dzosua na poziciji pcelice radilice i (Mario) Fernandes na desnom beku Hahaha

Čeka kontrolu