Milošević: ''Moramo da razmislimo kako ćemo dalje...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 01.03.2020.
20:59
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana pokušao realno da sagleda dešavanja na terenu, bez obzira na još uvek sveže utiske posle derbija.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Dosta se očekivalo od Partizana, imajući u vidu partije koje je pružao tokom jeseni, ali gotovo ništa od toga večeras nije viđeno protiv Crvene zvezde u 162. večitom derbiju.

Na kraju, 0:0, rezultat kojim čak i mogu da budu zadovoljni u Humskoj posle svega što je viđeno na ''Marakani''.

''U najkraćem, mislim da je rezultat realan, a sveukupno da je Zvezda bila malo bolja od nas. U prvom je više bila bolja nego mi u drugom.

Nemam objašnjenje zašto smo izgledali tako u prvom poluvremenu. Imali smo sreće. Nismo bili na maksimumu, ali smo uspeli da ostanemo neporaženi.

Sve naše utakmice ovog proleća su bile ispod nivoa u odnosu na to kako smo igrali večeras i moraćemo ozbiljno da razmislimo kako ćemo dalje'', poručio je Milošević na konferenciji za medije.

Baš kao i u prvoj izjavi na terenu, ponovio je da je veoma nezadovoljan igrom u prvih 45 minuta.

''Prvo poluvreme je toliko bilo loše, da u drugom nismo ni zasužili da damo gol iako smo imali neke šanse, ali ne bih se složio da je bilo baš toliko dosadno.

Imali smo problema gde smo i pretpostavljali, ali nismo adekvatno odgovorili, bez energije, koncentracije. Mogli smo da imamo i više problema od ovog što smo imali.

Prvih desetak minuta drugog poluvremena je bio naš najbolji period, ali tada je došlo do tih prekida i to je jedino opravdanje koje imam što nismo nastavili tako.

Ne volim da izdvajam pojedince ni kada je dobro, pa neću ni sada. Rekao sam već da moramo mnogo bolje'', objašnjava Milošević.

Malo ga je naljutila molba novinara da oceni derbi od 1 do 10.

''Pokušavam, ljudi, da budem realan. Ako hoćete dodatno da kritikujem, mogu, ali nebitno je da sada dajem neke ocene'', uzvratio je Milošević.

Ako se gleda nešto povoljno za Partizan večeras, to je da treći put uzastopno nije primio gol od Zvezde. S druge strane, zabrinjavajuće za njega je da Sadik i Suma još nisu postigli gol u drugom delu sezone.

''Ne želim da se bavim statistikom, neću ja da budem protagonista, nego igrači. U ime moje ekipe mogu da kažem da smo tri puta igrali na Marakani od moja četiri derbija i kada se pogledaju rezultati, to i nije tako loše. Ja pokušavam da budem samokritičan, ali statistički to i nije tako loše.

Suma i Sadik nisu postigli gol četiri utakmice, naša udarna četvorka nije uspela da ugrozi Zvezdu, ali ti isti igrači su nam dosta doneli Svako od njih može mnogo više. Na nama je da nađemo uzroke toga'', naglaio je Milošević i priznao da je bio oštar prema igračima u poluvremenu.

''Ne bih o detaljima, ali u svlačionici sam bio mnogo žešći nego sada sa kritikama.

Opet sam ljut jer nismo dali dovoljno energije, jer šaljemo pogrešnu poruku da odustajemo. Razlika je velika, teško dostižna, ali to nije opravdanje'', zaključio je šef struke Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
~Posejdon~
Monday, 02.03.2020
09:41

Dekija i Savu volim od malih nogu i dalje ih postujem, to su legende nase ali brate mili nemojte kajati imena u ovoj raspaloj korumpiranoj ligi.

Savo gospodski sa izjavama, Deki malo bocka. Samo da me nerazocarate kao ljudi. ♥️

avatar
~Posejdon~
Monday, 02.03.2020
09:37

Kao klinci smo imali idole u Zvezdi i Partizanu, sada nasa deca nemaju na koga da se ugledaju (fudbalski). Sramota od derbija.

avatar
Riverside
Monday, 02.03.2020
01:06

Ja nisam trener i ne razumem se mnogo u taktiku, ali kada kao juriš rezultat i ideš na tri boda, a onda odugovlacis sa ubacivanjem lopte u igru i umesto Sume uvodis Šćekića, a ne Lazara Pavlovica, onda si ili lud ili nemas pojma ili lažeš.

avatar
Peđa3
Sunday, 01.03.2020
23:52

Sve zajedno, komentara bez...

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 01.03.2020
22:57

Veoma korektna izjava u svakom smislu mora se priznati.Iskreno vise sam ocekivao od Partizana i mislim da je nasa sreca ta sto je Sava pogresio sa Lazarom Markovicem i time skratio minute Stevanovicu koji je vrhunski fudbaler,mnogo problema nam je zadao ,sreca pa je Rodic mučeni trazio izmenu ,inace ko zna...