Milošević mora da ''tumba'' tim, jedan od najvažnijih igrača sigurno ne igra protiv Voždovca

Autor: Darko Mitrović
subota 05.10.2019.
12:47
Izvor: Sportske.net

Za očekivati je i još neku promenu u startnoj postavi u odnosu na dve prethodne utakmice.

Darko Gajić/Sportske.net
Darko Gajić/Sportske.net

Povezane vesti

Ekipa Partizana u sastavu: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Natho - Tošić, Suma, Asano - Sadik, ostvarila je veoma važnu pobedu u Kazahstanu protiv Astane (2:1), u meču drugog kola Lige Evrope, a istih startnih 11 trener Savo Milošević je izabrao i u prethodnom prvenstvenom meču protiv Radničkog u Nišu, kada su crno-beli trijumfovali sa 4:1.

Partizan sutra u 11. kolu Linglong Superlige dočekuje ekipu Voždovca, a već sada je izvesno da će šef struke kluba iz Humske u ovom meču morati da napravi neke promene u sastavu.

Ono što je sigurno, neće moći da računa na ''razgoropađenog'' napadača Umara Sadika, koji je u dve pomenute utakmice postigao ukupno četiri gola, a još dva su mu poništena zbog ofsajda u Nur-Sultanu.

Razlog - četiri žuta kartona koja su mu pokazana od početka sezone u domaćem šampionatu i koja će sutra morati da ''očisti''.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Umar Sadik

Imajući to u vidu, očekuje se Lazar Marković u startnoj postavi, mada nije nemoguće i da Milošević ukaže šansu rezervnom špicu Petru Gigiću.

Osim toga, s obzirom na naporan put iz Kazahstana i malo vremena za odmor ekipe posle meča sa Astanom, ne bi trebalo da iznenadi i ako Milošević napravi još neku promenu u sastavu, kako bi odmorio pojedine igrače.

Na primer, Saša Zdjelar od početka sezone je odigrao svaki minut u dresu Partizana, baš kao i golman Stojković, na ukupno 17 mečeva, a slično je i sa Nemanjom Miletićem, koji je propustio samo meč protiv Rada, a protiv Mačve je bio zamenjen u 57. minutu.

Ipak, nešto više na tu temu trebalo bi da saznamo danas od 15 časova, za kada je zakazana pres konferencija Sava Miloševića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 05.10.2019
22:22

Nadam se da će uvesti svežije igrače. Zato valjda imamo toliko na spisku. Stevanović - Pešukić, Vujačić, Dinga, Brežančić (Šehović) - Šćekić, L. Pavlović - Lutovac, Lakčević, Stevanović - Marković. Možda je ovo preterano da odmorimo skoro ceo tim (pa i ne skoro, jer Šćekić, Brežančić i Marković su ušli pred kraj), ali imam utisak da bi ovi, u velikoj meri mladi igrači - grizli da dokažu da mogu, a - imaju kvalitet. S druge strane, nije nam ovo nekakvo usputno takmičenje. Moram da priznam da je Savo počeo da mi uliva samopouzdanje i da sam mnogo mirniji i manje strepim. Ali, znam da su posle uspeha u Evropi utakmice u Ligi teške, jer nije lako naći motivaciju. E zato bih, ako ne ovoliko, a ono ipak dosta osvežio tim.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 06.10.2019
12:16

Nema potrebe za neprirodnom rotacijom pogotovo ne u poslednjem kolu pre (reprezentativne) pauze. Ako su Miletić i Zdjelar toliko umorni da je procena da drugi mogu više da pruže u ovom trenutku onda je vreme za odmor, a Miletić je opet dobio udarac po povređenom zglobu dok je Zdjelar odigrao svaki minut u sezoni do sada, ako se ne varam, a Sadik je žrtva zvezdinih sudija koje se trude da mu obore formu. Prvi zvezdin igrač koji će dobiti 4 žuta kartona i morati da pauzira će verovatno biti tamo sredinom aprila, ako ne i pred sam kraj sezone, a napadaču Partizana koji napada non-stop u ovoj ligi već 4 žuta kartona za 8 odigranih utakmica.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 05.10.2019
13:03

Naravno kad sudije daju nepostojeće žute kartone igračima Partizana, ove sezone napadaču Partizana koji konstantno napada u ligi 4 žuta kartona na 8 utakmica u kojima je učestvovao. Prošle sezone su golmanu Partizana pokazali više žutih nego više od polovine prve zvezdine postave. zvezdinim igračima sudije opraštaju kartone za povlačenje s leđa kada zaustavljaju kontranapade, za startove s leđa na nogu protivnika, za namerno igranje rukom, za simuliranje penala, za namerno udaranje protivnika itd..dok je npr. sudija sa zvezdinom majicom dao žuti Natku u Nišu kada je Natko bio fauliran, a on izmislio slobodnjak za radnički...to je samo još jedan od načina kako zvezda krade.

avatar
Predrag Drobnjak
Saturday, 05.10.2019
14:59

Druze, daj ne sviraj.Podsecas na pantere, Nemanju Vidica i Piksija po nacinu pisanja.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 06.10.2019
12:11

https://www.youtube.com/watch?v=opy-7v_nYyc Za početak prebaci video na 3:08 da vidiš kako je Natko dobio žuti karton, a radnički slobodan udarac u opasnoj zoni zato što je igrač radničkog laktom udario Natka po licu. Podatak kome su koliko pokazano žutih kartona je statistički i to svako može da proveri, svako može da proveri o čemu pričam, a ne da lupa gluposti poput Nemanje Vidica i Piksija. To kad i za šta igrači zvezde ne dobijaju kartone pišem nakon svakog meča. Tada mi se javi da me demantuješ, a nemoj koristiti njihov stil kao prošlo 2 dana i više se niko ne seća šta je i koliko ukradeno. Mene je tvoj komentar podsetio na Mancester United 1999 pošto on piše sve kontra od onoga što jeste.