Milošević izabrao startere u Ljubljani, povratak ''otpisanog''!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.07.2019.
20:10
Izvor: Sportske.net

U uvodnom delu priprema delovalo je da se na njega više ne računa, ali večeras je u startnih 11, dok su njegova dvojica konkurenata za mesto u timu na klupi za rezerve.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana večeras imaju drugu proveru od dolaska na pripreme u Sloveniji.

Posle ubedljivog trijumfa (6:0) protiv Beltinaca, crno-beli od 20:15h u Ljubljani igraju protiv domaće Olimpije, a trener Milošević je izabrao startnu postavu.

Ime koje privlači pažnju je Slobodan Urošević, koji se ponovo ozbiljno nameće i večeras je dobio prednost u odnosu na Šehovića, kao i novajliju Brežančića.

Takođe, i novajlija Dominik Dinga večeras čeka šansu sa klupe za rezerve, jer se trener Milošević odlučio za štoperski tandem Vujačić-Strahinja Pavlović.

Dodajmo još i da je napadač Umar Sadik, pojačanje iz Rome, takođe na klupi za rezerve, a Rikardo Gomeš ponovo nije u konkurenciji za sastav ekipe, ni na ovoj utakmici.

PARTIZAN: Stojković - Miletić, Vujačić, Strahinja Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, Ivanović - Ožegović.

Klupa: Kljajić, Dinga, Smiljanić, Pešukić, Milosavljević, Lutovac, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Šehović, Brežančić, Sadik
.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Saturday, 06.07.2019
20:50

Zanimljivo, pred stadionom je bila gužva već u 18h pa nisam znao razlog. Dobra provera za Partizan. Zanimljivo šta će biti. Nama Slovenci ne leže. Navijam za Zmajčeke i Milana Mandarića.

avatar
REVOLT OF MILAN
Sunday, 07.07.2019
15:32

Nama ne leze, a navijam za njih Hahaha

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 06.07.2019
20:21

Uroševića iz postave može da izbaci samo N.G.Miletić.

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 06.07.2019
20:12

Gde je Ostojic?