Miloju stigla poruka podrške i ohrabrenja

Autor: Darko Mitrović
subota 06.10.2018.
11:06
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Utisci su se slegli, da li je Zvezdin šef struke preboleo ono što se dogodilo u sredu u Parizu?

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Posle ubedljivog poraza od PSŽ-a na ''Parku prinčeva'' u drugom kolu Lige šampiona, trener Crvene zvezde Vladan Milojević je na sebe preuzeo odgovornost za takav ishod meča.

Jasno je da mu je rezultat od 6:1 teško pao, bez obzira na vrhunski kvalitet protivničke ekipe, a par dana kasnije, Zvezdinom šefu struke stigle su i javno upućene reči podrške od strane presdednika kluba Svetozara Mijailovića.

On se oglasio u intervjuu za ''Kurir'' i tom prilikom naglasio da su u klubu i dalje svi uz Milojevića.

''Milojević je trener po našem izboru, on izvanredno radi svoj posao. Svaki trener bi jedan ovakav poraz isto doživeo. To je u potpunosti razumljivo. Vladan je čvrst čovek, dobar karakter. Nadam se da će sve to prevazići i nastaviti i dalje da gura sa istim oduševljenjem i uspehom koji je postigao prošle i na početku ove takmičarske sezone'', istakao je Mijailović.

S tim  u vezi, Mijailović je dodao i da Milojević ima najveće zasluge za sve Zvezdine uspehe u proteklih godinu dana.

A ako je za utehu posle poraza u Parizu, Mijailović je podsetio da su i neki drugi veliki klubovi slično prolazili protiv PSŽ-a.

''Jedna stvar koju treba imati na umu. Ovaj tim Crvene zvezde i stručni štab na čelu sa trenerom Vladanom Milojevićem postigli su nešto što niko od zvezdaša u poslednjih mesec dana nije mogao ni da pretpostavi.

To je nešto što treba da nas vodi.

Ovo će biti jedno iskustvo, doduše prilično bolno, ali i to je sport. Primali su i veći timovi, ne kažem veći klubovi, od nas, isti i veći broj golova od PSŽ, a pritom imali veće mogućnosti nego mi'', jasan je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Capitano
Saturday, 06.10.2018
14:10

Mozemo mi da izgubimo i od Livertpula isto ovako ubedljivo i to nece promeniti cinjenicu da je sam plasman u LS posle toliko vremena ogroman uspeh i da je Miloje mozda i najzasluzniji za plasman. Svesni smo da nismo ni blizu najacih ekipa. Zvezda je ranijih godina imala i bolje timove ali nije uspela da se plasira u LS, doduse jednom i nezasluzeno.

avatar
Südkurve München
Saturday, 06.10.2018
12:46

Miloje je najveci kralj

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 06.10.2018
12:37

Uz tebe smo, izdrži Miloe još samo 4 seta.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 06.10.2018
11:31

Veliki klub i u porazu ostaje veliki.